MUSTAA JA KULTAA

Musta ja kulta on aika herkku yhdstelmä ja tässä asukuvaa näillä sävyillä. Mulberryn medium Lily on osoittautunut tosi hyvänkokoiseksi laukuksi ja tänne mahtuu vähän enemmän tavaraa kuin siihen regular kokoon. Itse kun kannan mukana monesti kameraa ja lastenkin kamoja esim aurinkolaseja ym, niin kovin pienellä laukulla ei tahdo pärjätä. Zaran ”blogitakki” on myös yksi suosikkitakkini ja nuo kuvissa näkyvät kultaiset sandaalit ovat varmasti kesän käytetyimmät släpärit. Niitä löytyy muutes Nahkapaikasta, jos siellä suunnalla liikutte! He kyllä myös postittavat kenkiä, harmi vaan ettei ainakaan vielä ole varsinaista nettikauppaa olemassa.

takki: Zara // housut: Vila // laukku: Mulberry medium Lily // sandaalit: S.Oliver

 • Anonyymi
  13.10.2015 at 15:49

  Kivat housut ja tiukat; onko ne muovia / kumia vai aitoa nahkaa?

  • Sini
   14.10.2015 at 06:59

   Nää ei oo aitoa nahkaa, mutta ei tekonahkaakaan. On sellaiset joustavat jeggingssit jännällä pinnalla. Löytyy vilan mallistosta!

 • Anonyymi
  14.10.2015 at 15:31

  Okkay, nuo näyttää äkkiseltään pintaa pitkin meneviltä kumipöksyiltä;)
  Ihan ok.

 • Anonyymi
  20.10.2015 at 18:46

  Mitä materiaalia tuo kiiltävä pinta on?..kangasta?

Lue lisää