OOTD JA YKSI ALEOSTOS

Tänään oli tarkoitus mennä lasten kanssa tuonne Keskisen ilmaiseen tivoliin ja sitä ennen pyörähdettiin kaupankin puolella toteamassa, että porukkaa oli ihan hulluna. Kesäisin en kovin usein Keskisellä asioikaan juuri sen vuoksi, että se on aina niin täynnä väkeä. Ehdittiin juuri päästä tivolin puolelle kun vettä alkoi sataa kaatamalla ja kastuimme ihan litimäriksi. Päätettiin sitten lähteä kotiin ja kokeilla toisena päivänä uudestaan.

Tässä kuitenkin muutama päivän asu kuva, sinisellä ja beigellä värityksellä mentiin. Reissusta ostin kesälaukuksi tuon Favourite laukun koossa pm ja sinne sopiikin hyvin juuri lompakko, avaimet, puhelin ja jotain muuta pientä.

louis vuitton favourite pm azur
 Paita Vila (täältä) // Housut Bershka // laukku LV //

Siinä lähtiessä kaupalta katselin ohimennen Keskisen Kellon näyteikkunaa ja bongasin tämän kauniin kullanvärisen rannekorun -20% alesta. Samoja löytyy alesta myös verkkokaupan puolelta täältä . Koru on kauniin yksinkertainen ja sopii hyvin yhteen muidenkin korujeni kanssa. Tosi vähän käytän kyllä koruja, mutta ne vähän mitä ovat, ovat kaikki kullanvärisiä.

Vinkkaan vielä Booztin tänään alkaneesta kampanjasta, jossa ostaessasi 3 aletuotetta saat neljännen kaupan päälle! Tuolta voi nyt tehdä tosi edullisia löytöjä sillä monet tuotteet ovat jo vähintään -50% alessa! Kampanjaan pääset tästä linkistä.

Nyt saakin toivotella mukavaa viikonloppua kaikille! Mitäs teillä on suunnitelmissa?

* sis mainoslinkkejä

    Lue lisää