SUOSIKKEJA

Ennen juhannusta ennätin pyörähtää pikaisesti alennusmyynneissä ja päälle valikoitui muutama viimeaikainen suosikkivaatteeni. Lindexin Holly&Whyte tummansininen jakku oli pitkään lähes käyttämättömänä, mutta nyt löysin sen taas uudestaan ja totesin, että olipas tämä sittenkin kiva!

Tuolloin ei mikään kovin lämmin päivä ollut, joten alle sai vetäistä ohuen trikoopaidan, kuvissa lempparini eli Filippa K:n seiloripaita. Noita Bershkan rikottuja farkkuja olen pitänyt tänä keväänä ja kesänä lähes päivittäin ja jalkaan valikoituuu useasti valkoiset Niken airmax Theat. Delightful laukku on omiin tarpeisiini juuri sopivan kokoinen ja tykkään, että olkahihna on paksu, jolloin se ei paina vaikka laukussa olisi enemmänkin tavaraa.

Tykkään itse kovasti noista Ray-Banin Erika laseista. Näitä voi pitää pidemmänkin aikaa ilman, että sangat alkaisivat painaa ikävästi, noissa kun ne on melko ohuet ja kevyet. Erika laseja ja muita merkkilaseja löytyy edullisemmin täältä ja koodilla KMO10 saatte vielä -10% alennuksen tilauksestanne!

Alennusmyynneistä ei tällä kertaa löytynyt muuta kuin navysininen Peak Performancen takki. Uskon, että tämä tulee kyllä olemaan luottotakkini useita vuosia!

    Lue lisää