TERKKUJA MALLORCALTA!

Moikka ja terkut helteiseltä Mallorcalta!Meidän 9 päivän lomareissu on nyt takanapäin ja kamerassa on paljon kuia matkan varrelta. Kelit suosivat kyllä lomailijoita ja lämmintä oli koko reissun ajan noin 30-35 astetta! Minulla kesäloma jatkuu vielä parin viikon ajan ja tarkoituksena olisi saada kotona vähän remppahommia tehtyä ja puuhata lasten kanssa vielä jotain mukavaa. Tulinkin kotiin vain yhden lapsen kanssa, sillä Eevi jäi reissusta vielä mummulaan lomailemaan ja tulee kotiin loppuviikosta.

Kirjoittelen lisää meidän reissusta jahka saan kaikki tavarat purettua ja ehdn käydä kuvia läpi. Palaillaan siis lomatunnelmiin vielä myöhemmin, tässä ekan päivän kalkkilaivan kapteenit liikenteessä 🙂

 hattu Balmuir* // paita&shortsit Lindex // sandaalit S.Oliver // laukku LV
Eevim mekko bobo choses // hattu ja laukku h&m // sandaalit Arauto rap (täältä)
Aatun paita Little MarcJacobs (täältä) // shortsit molo kids // hattu Lindex // sandaalit Bisgaard (täältä)

Ps. Tsekatkaa muutes Fashionstoren ale, siellä nyt kaikki kesän vaatteet ja asusteet puoleen hintaan, kelloja myös samalla alella ja outletin puolella jopa -80% aleprosentit! Alen löydät täältä ja outletin täältä.

* sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  13.7.2015 at 13:38

  Ihania loma-asuja! ja mikä parasta, olen miettinyt kovasti ostaisinko ALEsta Charlotte Olympian pyöreän kissakäsilaukun. Ja nyt huomaankin, että siitä on ilmeisesti H&M tehnyt jäljennöksen, joka. Ut ei tietenkään ole aivan samaa laatua kuin Charlotte Olympian luksuslaukku…mutta hintakin on varmaan sitten huomattavasti huomattavasti huokeampi. Täytyy käydä katsomassa onko missään niitä jäljellä. Terveisin Vanha Kissatäti

  • Sini
   18.7.2015 at 07:48

   Noita kissalaukkuja oli jo jokin aika sitten siellä myynnissä, hyvällä säkää voi löytyä vielä!

 • Milla
  13.7.2015 at 14:55

  No siellä on lämpöä piisannut.. 🙂 Koti-Suomessa ei kyllä pahemmin helteistä oo saatu nauttia. :DD Kovasti himottaisi matka johonkin lämpöiseen.. 🙂 Tylsää jos koko kesäloma menee näin viileissä tunnelmissa!

  Mukavaa loppulomaa teille. ^^

  • Sini
   18.7.2015 at 07:48

   Tekisi kyllä mieli lähteä uudestaan johonkin lämpöön!!

 • Satu Kukkaiselämää
  13.7.2015 at 15:32

  Kivat kuvat ja asut! Mallorca on ihana saari.

  • Sini
   18.7.2015 at 07:49

   Mallorca oli kyllä positiivinen ylläri! Suosittelen ehdottomasti matkakohteeksi!

 • Anonyymi
  14.7.2015 at 14:38

  Mielenkiinnolla odotan lisäpostauksia Mallorcalta 🙂
  Itsekin sinne nyt syksymmällä menossa.. Missäs päin te siellä oikein olitte? 🙂

  • Sini
   18.7.2015 at 07:49

   Lisää on tulossa! Me olimme Palma Novassa.

Lue lisää