BIITSILLÄ

Se olisi taas uusi viikko edessä ja tällä viikolla itsellä on tiedossa kiva irtiotto arjesta työkavereiden kanssa kun suuntaamme pesiskisoihin toiselle puolelle Suomea. Muutama päivä siis omia pesisjuttuja ja loppuviikosta Eevillä olisi vielä toiseksi vika peli edessä. Sitten starttaakin taas jo syksyn harrastukset ja meillä molemmat taitavat ainakin mennä jumppaan ja luistelu/kiekkokouluun. Miltäs teidän syksy näyttää harrastusten suhteen?

Viikonloppuna emme puuhanneet mitään erikoista, nautittiin vain ihanasta säästä ja vapaa-ajasta. Perjantaina suuntasimme porukalla Kalajärvelle uimaan, olipa siellä rauhallista nyt koulujen alettua! Sunnuntaina meillä oli jännä pesispeli äidit vastaan tytöt ja niinhän siinä kävi, että me äidit hävittiin ihan sata nolla 🙂

  • titti
    25.8.2015 at 04:17

    Teillä on mielettömän kivannäköinen uimapaikka! Meillä on järvelle matkaa aika paljon, mut on nyt käyty. Enää ei varmaan mennä, kun mietittiin onks siel levää tai jotain kun kutiaa hieman ja sit lapsille tulee aina joko päivän kuume tai kurkkukipu 🙁

Lue lisää