KENKÄTAIVAASSA @NAHKAPAIKKA

Kävinpä tuossa viikko sitten pyörähtämässä nahkapaikassa, kaupassa josta varmasti suurin osa kengistäni on tullut ostettua. Kauppaa olenkin useamman kerran täällä bloginkin puolella kehunut, tällä kertaa ajattelin napata myös muutaman kuva liikkeestä niin tiedätte mistä puhun. Matkassa oli tosin vain kännykkä, joten kuvat ovat sillä otettu.

Nahkapaikka sijaitsee tosiaan siinä Keskisen kyläkaupan kupeessa ja upouusi myymälä avattiin tuossa kesän aikana. Nyt tilaa on paljon enemmän kuin ennen ja tietysti myös valikoima on kasvanut. Nahkapaikassa myydään enimmäkseen kenkiä, mutta myös esimerkiksi laukkuja, matkalaukkuja ja erilaisia nahkatuotteita. Hinnat ovat ainakin monissa tuotteissa huomattavasti edullisemmat, itse säästin esimerkiksi 40 euroa noissa ostamissani kengissä verrattuna muualla näkyneisiin hintoihin.

Kesäkengissä oli meneillää nyt kivat alennukset ja syksyn uutuuksia oli saapunut myös jo aika paljon. Tässä alla kivoja Hilfigerin uutuuksia!

Converset ovat tuolla edullisempia, hintaa on mallista riippuen noin reilu 50 euroa ja värivalikoima laaja. Super ihanat Panama Jack syys- ja talvikengät olivat myös saapuneet. Talviversiot olivat todella lämpöisen tuntuiset ja syysmalleissa aika kivoja värejä! Nämä tosiaan olivat tuolla 129e (pinkit) ja 139e (beiget) kun netistä tsekkasin niin beiget maksoivat monessa paikkaa 179e!

Ihania kesäsandaaleja oli vaikka kuinka paljon ja Vagabondin osastolla oli syyskengt jo esillä. Noissa Vagabondeissa olen huomannut myös useamma kympin hintaeron verrattuna muihin liikkeisiin.

Ja mitäs sitten tarttui mukaan? Nahkapaikka on siitä petollinen paikka, ettei siellä voi käydä vaan katselemassa vaan aina bongaa jotkut ihanuudet. Nämä pinkit Panamat sitten ostin, olivat kuulemma olleet tosi suosittuja ja varastosta kaivoivat minulle oikean koon kun hyllyistä tavara oli huvennut niin nopeasti.

Vaikuttavat tosi laadukkailta ja olivat hyvät jalassa. Paketin mukana tuli myös toiset nauhat, nahanhoitoaine sekä sieni. Nahkapaikalla ei valitettavasti ole nettikauppaa, mutta tosiaan postittavat myös kenkiä mikäli liikkeeseen soittaa ja varaa.

Mitäs tykkäätte mun karkkipinkeistä popoista? Alla inspiraatiokuva (täältä) miltä näyttävät jalassa. Ehkä myöhemmin koitan napata kuvaa kun ovat itsellänikin käytössä! Täällä odottelen jo viikonloppua malttamattomana, tarkoitus olisi lähteä viihteelle ja suunnata Vaasa open Air festareille!

 • Anonyymi
  13.8.2015 at 19:27

  Hyvännäköiset nuo hilfigerit! Muistatko mitä ne maksoi? 🙂

  • Sini
   13.8.2015 at 19:31

   Zoomailin tuota hintalappua kuvassa niin 119e oli tuolla hinta!

 • Elämän Helmiä
  14.8.2015 at 03:16

  Ok, kylläpä on ihanat!
  Näyttäs olevan mun "makuinen" liike, itäisi varmaan joku viikonloppu mökkikauden loputtua lähtä ajelee tuonne.
  Ihanaa viikonloppua!
  -päivi-

  • Sini
   14.8.2015 at 17:05

   Kannattaa ehdottomasti piipahtaa jos täällä päin ajelette!

 • Anonyymi
  14.8.2015 at 04:21

  Huomenta!
  Minä voin kehua tuota Panama Jack-merkkiä. Ostin 5-6 vuotta sitten samanlaiset talvisaapaat kuin "panamajack-kuvassa" alimmalla hyllyllä näkyy. Ne vain paranevat vanhetessaan. Aivan ihanat ja lämpimät kengät. Jalkani eivät ole tämän hankinnan jälkeen palelleet. Syksyllä aina oikein odotan niiden käyttöönottoa.
  Vaikuttaaapa laadukkaalta ja hyvältä kenkäkaupalta. Sijainti on vaan turhan kaukana mulle.
  Tiina

  • Sini
   14.8.2015 at 17:11

   Voi, kiva kuulla laadusta! Vaikuttavatkin kyllä tosi hyvälaatuisilta ja toivottavasti omanikin kestävät hyvinä vuosia!

 • Hanna
  14.8.2015 at 05:37

  Ihanat kengät, nahkapaikassa tuli käytyä kesällä, meidän tytöt löysivät sieltä kivat reput 🙂

  • Sini
   14.8.2015 at 17:11

   siellä on tosiaan paljon kivoja reppujakin!

 • Iina Maria
  14.8.2015 at 05:38

  Nahkapaikka on tuttu kyllä itsellekkin ja monet kengät on tullut sieltä ostettua. 🙂 Ennen tuli keskisellä käytyä useastikkin (lapsuudessa), kun kotikoti oli siinä n. 30km päässä. Nykyään tulee käytyä enää parisen kertaa vuodessa, täältä Seinäjoelta kun on niiiiin pitkä matka muka 😀

  Löysin blogisi vasta vähän aikaa sitten ja kirjauduin heti lukijaksi, vaikuttaa tosi kivalta blogilta 🙂 Ja kiva löytää muitakin ep:läisiä bloggereita 🙂

  • Sini
   14.8.2015 at 17:12

   Joo, harvemmin tulee itsekään Seinäjoella enää pyörähdettyä kun on muka niin pitkä matka. Ennen kuljin siellä koulussa joka päivä vuoden ajan ennen kuin sitten muutin sinne hetkeksi! Kiva juttu, että jäät seuraamaan!

 • Anonyymi
  16.8.2015 at 20:12

  Satutko muistamaan minkä merkkiset on nuo Converse-kuvaa seuraavan kuvan alimmat saappaat, onko nekin panama jackit? Tosi kivan näköiset! Ja ihanan pirtsakat on pinkkisikin!

  • Sini
   17.8.2015 at 17:21

   Moi! Juu ne on kaikki siinä hyllyssä noita panama Jackeja. Ihan mielettömän lämpöisen tuntuiset just nuo alimmat saappaat!

 • Anonyymi
  17.8.2015 at 20:34

  Kiitos! Nyt tiedän, mitä seuraavaksi haluta 🙂

 • Anonyymi
  2.11.2015 at 18:10

  Moikka! Vastaavatko hyvin kokoaan vai kannattaako tavikengiksi ottaa normaalia isompi jos haluaa että kärkeen jää hieman tilaakin? 🙂

  • Sini
   2.11.2015 at 19:05

   Moi! Mulla on näissä ihan normaali koko. Nuo pinkit on vuorettomat ja jos haluaa esim villasukan niihin niin kannattaa ottaa isompi koko. Mut merkiltä löytyy myös niitä ihania paksumpia villavuorellisia!

Lue lisää