KUKUKID AW15

Puolalainen Kukukid on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi suosikeistani lastenvaatemerkkien saralla. Meillä on ollut vaatteita jokaisesta mallistosta ja olen tykännyt niistä kovasti. Trikoo on kivan napakkaa ja esimerkiksi nuo syksyn mekot ja colleget ovat vähän paksumpaa joustocollegea. Tämän kesän mallistossa mintunväriset laivakuosin vaatteet olivat jotenkin erilaista kangasta kuin mitä yleensä ja niihin tuli valitettavasti  nyppyjä melko helposti. Muuten kaikki ovat meillä kestäneet pesuista toiseen todella hyvinä.

Nyt uusi mallisto on lähtenyt kohti jälleenmyyjiä ja varmasti ihan kohta kaupoistakin löytyy. Tässä syksyn mallistossa on omasta mielestäni ihanat värit ja herkullinen teema…nimittäin karkit, keksit ja limsapullot! Suosikki dinohuppareita löytyy syksynkin mallistosta mustana ja harmaana. Tässä vähän esimakua siitä mitä on tulossa, merkkiä voi ostaa heidän omasta nettikaupastaan täältä (uusi mallisto jo myynnissä!) sekä Suomessa jälleenmyyjiä on hip-kid (uusi lastenvaateauppa, joka ilmeisesti aukeamassa pian, odotan innolla!), Jeriika sekä Lasten taikamaa.

Mitäs tykkäätte?

Kiitos myös edelliseen postaukseen jättämistänne kommenteista. Olen ollut koko viikonlopun töissä ja työrupeama jatkui vielä tänään, mutta huomenna on vapaata ja vastailen teille silloin!

    Lue lisää