MULBERRY TREE WRAP OXBLOOD

Saakohan tätä sanoa ääneen, mutta tulis jo syksy! Mikäs siinä jos näillä keleillä lomailisi, mutta töissä meinaa kyllä olla aika tuskallista. Olen muutenkin syysihminen ja syksy on ehdottomasti paras aika vuodesta. Niinpä monesti päädyn kesken kovimpien hellekelien jo ihailemaan syksyn pehmoisia ja muhkeita neuleita, kivoja saappaita ja lämpöisiä huiveja.

Vaikka kelit nyt eivät ehkä ihan vielä tosiaan huuda villahuivia, mutta päätin vinkata näistä Mulberryn syksyn uusista merinovillahuiveista, jotka ovat juuri tulleet myyntiin. Nämä kun tahtovat vissiin olla yleensä kysyttyjä ja monesti myydään loppunkin suosituimmissa väreissä.

Nyt syksyllä tuli tämä suosittu viininpunainen väri taas takaisin tässä tree wrap mallissa ja tämän sävyn nimi on oxblood. Myös uusi taupe väri oli tosi kaunis! Lisäksi myyntiin tuli ainakin punainen ja harmaa tässä samassa tree wrap mallissa. Itselläni tämä on kolmas tämän mallin huivi ja tykkään kovasti tästä materiaalista mikä on siis lämmintä merinovillaa.

Lämpömittaria uhmaten kokeilin yksi päivä nopeasti miten tämä viininpunainen sopii itselleni ja ainakin konjakinruskean kaverina on tosi kiva. Tämä väri on tosin kyllä monikäyttöinen ja sopii yhteen melkein minkä tahansa värin kanssa. Näitä löytyy siis ainakin Mulberryn omasta nettikaupasta ja Helsingin liike myös postittaa tuotteita!

Mitäs tykkäätte oxblood sävystä? Ja odottaako kukaan muu jo syksyä? Huivi ja saappaat jemmattiin kyllä jo takaisin kaappiin odottelemaan kelien viilentymistä..

mulberry tree wrap oxblood

 • Anonyymi
  26.8.2015 at 06:39

  Kiva asu! Ja ihana huivi, tulis jo syksy! 🙂 mistä nuo saappaat ovat?-beda

  • Sini
   27.8.2015 at 16:56

   Ne on riekerin, aikoinaan ostettu nahkapaikasta!

 • Henna - Pakkomielteitä. Minullako?
  29.8.2015 at 14:22

  Ihana värikokonaisuus asussasi <3

 • Anonyymi
  21.10.2015 at 19:11

  Tyylikäs asukokonaisuus. Kelpaisi mullekkin 😀

Lue lisää