RACOONIN JA PHISTER&PHILINAN SYKSYÄ

Pääsimme tutustumaan Phister&Philinan ja Racoonin syksyyn muutamien tuotteiden muodossa ja tuossa yksi päivä ne sitten korkattiinkin jo käyttöön. Aamuisin on jo jonkin aikaa ollut aika viileät kelit, vaikka iltapäivällä lämpölukemat ovatkin vielä huidelleet reilussa kahdessakympissä.

Lasten Taikamaasta löytyy aika kattava valikoima näitä Phister&Philinan sisävaatteita ja noita Racoonin ulkovaatteita. Syksyyn soveltuvia ovat nuo soft shell takit ja talven haalareita, asusteita ja takkeja löytyy monessa eri kuosissa!

Oma suosikkini poikien puolelta oli tämä Phisterin Misty boy asu missä on ihanan hempeät värit ja materiaali on tuota mukavaa joustocollegea. Tämä on kivan ohut pidettäväksi talvella haalarinkin alla. Aatu on nyt noin 105cm pitkä ja hänellä kaikki vaatteet näistä on 110 cm koossa. Asussa on kivoja yksityiskohtia mm. nuo polvien tähtipaikat ja takin pyöreät taskut.

Eevin suosikki oli tämä rabbi girl asu missä on tuollainen ocersize mallinen tunika ja löysät housut. Tunikassa on kaunis lintu- ja kukkakuvio ja hihat ovat samaa raidallista materiaalia kuin nuo housut. Molemmissa on mukana elastania, joten nämä ovat tosi kivan tuntuiset päällä! Eevin tarkkaa pituutta en tiedä, mutta käyttää suurimmassa osassa vaatteita 122/128 kokoa ja nämä ovat tuota 128 kokoa kaikki. Mitoituksen sanoisin olevan aika normaali, ei ainakaan niukkoja ole.

Racoonilla oli tosi kivat nämä printtikuosiset soft shell takit ja ne ovatkin kyllä ilmeisesti olleet myös tosi suosittuja! Takit ovat vähän paksumpia kuin esimerkikis molo kidsin soft shellit sillä näissä on myös fleecevuori. Mielestäni oikein sopivat syksyn keleille ja tarvittaessa alle voi vielä laittaa esim hupparin eikä silti ole liian tönkkö.

Poikien mallisssa seikkailee kotkat, karhut ja pesukarhut ja tyttöjen takissa on kukkia ja maatuskoja. Värit ovat mielestäni tosi nätit molemmissa! Jos tykästyitte näihin niin kannattaa rekisteröityä Lasten Taikamaassa kanta-asiakkaaksi, jolloin näistä normaalihintaisista uutuuksista saa automaattisesti -10% alennuksen!

* Vaatteet saatu blogin kautta

    Lue lisää