THE AUTOMATTO JA KAUNIS KETTULAUKKU

Henkkamaukan syysmallistosta bongasin monia kivoja juttuja. Ihanin oli ehkä tämä pikkuinen autoratamatto, joka on vähän erilainen versio aikaisemmin myynnissä olleesta. Itsellä ei ole kokemusta tuosta aikaisemmasta, mutta tässä ainakin on kiva, että pohjassa on liukueste. Nyt pysyy matto paikallaan kovemmissakin leikeissa! Nämä ovat olleet tosi suosittuja ja välillä jo loppuneetkin varastosta. Nyt niitä näyttäisi ainakin taas olevan verkkokaupan valikoimissa.

Ihan maton virkaa tämä ei tosiaan korvaa pienen kokonsa takia. Kiva ja kaunis alusta kuitenkin leikkeihin! Eevi ihastui tuohon kauniiseen kettulaukkuun ja sellaisen laitoinkin myös tilaukseen. Syksyn mallistosta iskin silmäni myös tuohon kollaasissa näkyvään suloiseen harmaaseen villakangastakkiin, jossa on valkoisia palloja. Pienten poikien suosikki on varmasti tuo Batman toppaliivi! Hmm, melko mini rodinimainen tupsulakki löytyy myös syksyn uutuuksista. Nyt on voimassa myös alekoodi h&m verkkokauppaan eli koodilla 3068 saa -10% alennuksen koko ostokerrasta.

 • heidiihh
  14.8.2015 at 19:38

  Heippa, kiitos vinkistä! Onko maton pohjaväri sävyltään puhtaan valkoinen/luonnonvalkoinen/kellertävä?

  • Sini
   15.8.2015 at 05:58

   Moikka! Se ei ole ihan vivivalkoinen, mutta ei kovin kellertäväkään. On himpun luonnonvalkoinen sävy.

  • heidiihh
   15.8.2015 at 19:53

   Okei, hyvä juttu, matto on nyt tulossa meillekin 🙂 Kiitos jälleen hyvästä vinkistä!

 • Anonyymi
  14.8.2015 at 20:20

  Meillekkin kotiutui tuo ihana kettulaukku. Automattoakin mietin mutta jätin kuitenkin tilaamatta tuon koon takia . Kiitos ! muuten mukavasta blogista. olenkin aika alkuajoista lähtien sitä seuraillut ja moni asia on kyllä "kolahtanut", täältä kun löytyy myös tuore ekaluokkalainen tyttö… välillä tuntuukin kuin omia ajatuksiaan lukisi 🙂 t: Evelyn

  • Sini
   15.8.2015 at 05:59

   Kiva kun olet jaksanut pysyä mukana alusta saakka <3

 • Iina Maria
  15.8.2015 at 05:15

  Onpas teillä kaunis lastenhuone 🙂 Jäin jotenkin heti koukkuun tähän sun blogiin ja onkin tullut selailtua varsinkin teidän kodin sisustuspostauksia. 🙂 Meillä alkaa ensiviikolla juuri keittiön välitilan tuunaus saneerauslaastilla, kunhan saadaan sähkäri nappaamaan vanhat rumat keittiölamput välitilasta ensin pois 🙂

  Haluaisin mainostaa kivaa blogiasi omassani, joten saanko käyttää banneriasi tähän tarkoitukseen? 🙂 Ja ottaa ehkäpä muutaman kuvakaappauksen postaukseen myös? 🙂

  • Sini
   15.8.2015 at 06:01

   Voi kiitos! Tsemppiä keittiöremppaan!
   Juu totta kai saat!

 • Amalia
  15.8.2015 at 06:58

  Meillä on se vanhan mallinen automatto ja kovasti on tykätty. Siinäkin on liukueste, joten pysyy paikallaan.

 • Eppusen kaapilla
  17.8.2015 at 16:46

  Toi lepakkoprintti toppaliivi on kyl hauksa! 🙂

Lue lisää