TINY COTTONS AW15

Barcelonalaisen Tiny Cottons merkin uusi syysmallisto Hipernation on saapunut jo ainakin muutamiin ulkomaalaisiin nettikauppoihin. Merkki valmistaa kauniita ja laadukkaita lastenvaatteita huippumateriaaleista kuten merinovillasta ja ekologisesta puuvillasta. Erityisen suloisilta nämä näyttävät ihan pienillä lapsilla, kurkatkaa vaikka nämä kuvat!

Suomesta on ainakin ennen pari jälleenmyyjää löytynyt, toivottavasti tänäkin syksynä saadaan näitä tännekin myyntiin. Itsellä ei merkin vaatteista ole kokemusta, mutta olen kuullut, että ovat ihanan pehmeitä ja laadukkaita!

Mitäs tykkäätte?

4 Comments

 • Reply
  Suvimaarit
  4.8.2015 at 09:33

  Oi vitsit kun on kivoja! Toi takkikin… ♥ Piristävää saada uus varteenotettava merkki messiin! 🙂

  • Reply
   Sini
   5.8.2015 at 07:11

   Eikös! Näitä tulossa pikkuotukseen, punavuoren peikkoon ja pikkulinnun kauppaan ainakin!

 • Reply
  Emmi / And something daily
  4.8.2015 at 10:29

  ihania <3

Leave a Reply

Lue lisää