BLACK IS THE NEW BLACK JA PIKKUJALKOJEN SYNTTÄRIT

Pikkuinen kurkkaus meidä lasten talvipopoihin ja omiin supersiisteihin syystennareihin.

Suosikki lastenkenkäkauppani Pikkujalat viettää nyt synttäreitään ja sen tiimoilta heillä on meneillään kiva arvonta facebookissa. Arvonnassa on palkintona kaksi 100 euron lahjakorttia Pikkujalat kauppaan ja lisäksi verkkokaupassa on ilmainen postitus tämän viikonlopun ajan. Ilmaiset postit saa koodilla SYNTTÄRI

Kaupasta löytyy jo nyt ihan mielettömästi ihania uutuuksia syksyyn ja talveen. Uusia tuotteita tulee koko ajan lisää, kannattaa tsekkailla ahkerasti tätä sivua niin bongaa heti kaikki uusimmat. Myös esimerkiksi käteviä lämminvuorisia kumppareita löytyy tuolta ja ihania Petit by Sofie Schnoorin sisätossuja.

Nyt sitten tuohon meidän pakettiin, jonka saimme tosiaan Pikkujaloista. Lapsilla on jo monta vuotta ollut talvisin käytössä jonkinmoiset nahkaiset kengät, joissa on lämmin villavuori. Tälläkin kertaa päädyin mustiin, sillä ne sopivat kaikkien kanssa.

Aatun omat ovat Bisgaardin mallistosta ja Eevin omat ovat Petit by Sofie Schnoorin. Molemmissa on tosiaan lämmin villavuori ja pitävä kumipohja sekä sivuissa vetoketjut helpottamassa pukemista. Kummatkin on myös tex-suojattuja eli pitävät myös kosteuden poissa. Mustat ovat kätevät myös siinä mielessä, että ne saa helposti lankilla fixattua. Pikkujaloista löytyy tosin myös kenkälankkeja useissa eri sävyissä sekä muita kenkien hoitotuotteita.

Samalla tuli testattua myös viime vuotiset Mini Rodinin tikkipicot ja ne onneksi mahtuvat molemmille vielä tänäkin syksynä. Myös nuo tupsulakit ovat jo muutaman vuoden takaa, samoja oli kyllä tänäkin vuonna taas mallistossa.

Itse ihastuin näihin Bisgaardin mustiin tennareihin ja kiva ylläri oli, että kokoja oli ihan aikuisille asti! Omani ovat kokoa 38 ja se on myös normaalisti käyttämäni koko eli vastaavat hyvin kokoaan. Ihanat nämä olisi Eevilläkin kyllä! Näissä on tosi hieno tuo vähän kiiltävä pinta ja sivussa on kaunis tähtikuvio. Vinkkinä, että myös esimerkiksi UGG saappaita on alessa tuolla ja niistä lasten 36 koko on sopiva 38 kokoiseen jalkaan!

Kovin musta asu oli tällä kertaa, mutta niin se tahtoo useimmilla kerroilla itselläni ollakin. Mitäs tykkäsitte näistä uutuuksista ja mustasta asusta?

*Yhteistyössä Pikkujalat

 • Tiina FitFatMama
  4.9.2015 at 18:18

  Ihana asu,toi epi speedy varsinki 🙂

  • Sini
   4.9.2015 at 19:20

   Kiitos!Tuo speedy on kyllä kiva ja sopii niin monen kanssa!

 • HappyLittleMe
  4.9.2015 at 18:33

  Millaista mitoitus Mini Rodinin takit ovat? Oma poika käyttää nyt 128cm vaatteita ja mietin, että onko koko 128 /134 ihan valtava…

  • Sini
   4.9.2015 at 19:21

   Nuo picot ainakin ovat aika leveää mallia eli jos o hoikka niin silloin ei kannata ottaa liian reilua. Mulla on Eeville ostettuna sellainen roosa 128/132 ja oli se kyllä aika iso. Hankalia nämä tuplakoot kun tuo 116/122 on taas ihan just sopiva eikä varmaan sitten keväällä mene.

Lue lisää