GREEN

En ole koskaan tykännyt vihreästä, siis sellaisesta kunnon vihreästä, mutta tällainen murrettu sävy uppoaa kuin häkä ja etenkin näin syksyn saapuessa. Kameraan oli tallentunut parilta eriltä kerralta vihreäsävyisiä juttuja ja ajattelin tehdä niistä yhden yhteisen postauksen.

Tällaiseen armeijanvihreään sopii mielestäni kaikista parhaiten konjakinruskeat sävyt ja tässä yksi asu, mikä tulee varmasti olemaan kovalla käytöllä ilmojen vielä vähän viilennettyä. Kuvan Vilan Sky parkatakin olen tilannut House of Brandonilta kun minulla oli blogin kautta saadusta lahjakortista vielä vähän jäljellä. Tuo ei tosin normihinnallakaan mikään älyttömän kallis ollut ja takissa on lämmin teddyvuori sekä hyvät kiristysmahdollisuudet niin vyötäröllä kuin helmassakin.

 Vila // UGG // Mulberry

Tässä taas jo jokin aikaa sitten päälläni ollut ”päivän asu”. Kuten kuvista näkee niin tuolloin tarkeni vielä sandaaleilla. Vaaleanvihreä paita oli livenä yllätttävän kiva ja se sekä nuo housut ovat siis h&m:n syksyn mallistosta. Alla oleva camotoppi taas Lindexin jo vanhemmasta mallistosta.

 hm// Lindex // Mulberry // S. Oliver

Kävin tuossa jokin aika sitten parturissa ja hiukset vaalenivat aika paljon. En ole ihan kokonaan tottunut kyllä vielä tähän blondiin lookkiini ja näissä kuvissa nuo vanhat hiukset näyttävät kyllä niin kotoisilta 🙂

Kolahtaako vihreä teihin?

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  15.9.2015 at 17:48

  Onpas sinulla noita Mulberryn kauniita huiveja useassa sävyssä. Itse haaveilen viininpunaisesta. Saanko kysyä, että mistä olet ostanut omasi?
  Tiina

  • Sini
   16.9.2015 at 07:02

   Moi! Olen ostanut muutaman tuolta Tallinnan Sudasta, yhden löysin uutena huuto.netistä ja yksi vanhemman malliston värinen on ostettu fb kirppikseltä. Mikäli liikettä ei ole lähettyvillä niin Helsingin Mulberryn liike myös postittaa tuotteita eli sieltä voi soittamalla ostaa myös noita huiveja yms.

 • Suvi / Pieni perhe
  16.9.2015 at 20:31

  Mäkään en oikein tykkää vihreästä, mutta juuri murretut sävyt on tosi jees! Itseasiassa viime talvena ostin itselleni vihreän sävyisen takin. 😀

Lue lisää