HEI TAAS KESÄ!

Hah, tietenkin tulossa on ”hellekelit” juuri kun viime viikonloppuna siivosin kaikki kesäkamat komeroon. Nyt ainakin luvattiin pariakymmentä astetta lämpöä ja todellakin nyt iltapäivällä ulkona oli suorastaan kuuma!

Aamuisin taas kuitenkin on sen verran viileää, että ihan välikausivaatteet saa vetää lapsillekin päälle. Iltapäivällä nyt taas on lähes shortsikelit niin mukavan tavaramäärän saa Aatullekin hoitoon pakata mukaan. Itse olin kyllä jo ihan valmis siihen kunnon syksyyn, etenkin kun näistä lämpimistä päivistä ei ehdi töiden takia juurikaan päivällä nauttia. Tuleva viikonloppu meneekin itsellä melko tiiviisti työmaalla, mutta onneksi on tiedossa lauantaille jotain kivaakin nimittäin ihanan kummityttömme synttärit. Ainakin kelien pitäisi suosia juhlijoita!

Mukavaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa auringosta minunkin puolesta! Tässä muutama kuva tältä viikolta. Asuina lapsilla LillaCompanysta lähetetyt uuden Beau Loves malliston colleget ja vanhempaa rodinia.

 Molo kids // Ray-Ban //Beau Loves // Mini Rodini // Silverjungle // Nike

Ray-Ban // Beau Loves // Mini Rodini // Nike

 • Anonyymi
  13.9.2015 at 10:44

  Heippa! Oon sulta bongannut mulberryn tree wrap huivin. Kyselisin, onko se yhtä pehmeä päällä kuin merkin klassikkohuivi check scarf? 🙂 mietityttää, kun tree wrapissa ei ole cashmerea toisin kuin check scrafissa, että tuntuuko tree wrap kaulaa vasten kuitenkin lähes yhtä pehmeältä? 😀 onko huivit susta käytännössä samanlaiset päällä? itselläni on tuo check scarf ja olen ollut todella tyytyväinen ja nyt mietin tree wrapin ostoa 🙂 sitä saisi myös taas oxblood värissä mikä on niin kaunis ja väri ihana juuri syksyksi!

  • Sini
   13.9.2015 at 15:00

   Moi! Tree wrap ei ole niin muhkea ja painava kuin check scarf. Ei myöskän ehkä ihan niin pehmeä, mutta ei minusta mikään karheakaan. Itse tykkään kyllä molemmista ja tykkään, että on vähän ohuempi kun check scarf voi joskus olla vähän liiankin kuuma ja paksu.

Lue lisää