IHANA EMILE ET IDA

Ranskalaisen Emile et Ida merkin syysmallisto on todella hurmaava! Tästä mallistosta löytyy ihania ja pehmeitä eläinaiheisia neuleita, söpöjä reppuja ja penaaleita sekä hauskoja printtivaatteita.

Harmi kun merkin saatavuus on Suomessa niin huono, mutta huomasin näitä tulleen juuri Babyshopiin tänne! Jos ihastuit niin kannattaa olla melko nopea sillä näitä näytti olevan vain aika pieni erä. Oman kokemuksen mukaan mitoitus on niukahkoa, joten neuvoisin ottamaan yhtä kokoa isomman.

EDIT! Tässä vielä 18.9 saakka voimassa olevat alekoodit Babyshopiin
60e tilauksesta -10e ale koodilla MISSYOU1
100e tilauksesta -25e ale koodilla MISSYOU2
150e tilauksesta -35e ale koodilla MISSYOU3

Nämä tuotekuvat poimittu osin merkin omasta nettikaupasta ja osa Babyshopista, tuosta merkin nettikaupasta minulla ei ole kokemusta kuinka sieltä tilaaminen sujuu. Meillä on merkiltä ollut muutama vaate ja ainakin niihin olin silloin ihan tyytyväinen.

Voi, nuo neuleet varsinkin ovat niin suloisia vai mitä?
 

Ja sitten toinen vinkki, joka koskee popupshopin kivoja printtivaatteita. Nämäkin tahtovat aina niin kovin nopeasti jälleenmyyjiltä loppua, joten jos jäit ilman niin Boozt kauppaan on juuri tullut tämä uutena merkkinä! Kuoseissa mm suosittua tiikeriä ja pandaa ja uutuutena gorilla, kaikki merkin tuotteet löytyvät täältä.

*sis mainoslinkkejä

 • Anonyymi
  16.9.2015 at 16:49

  Ah E & I on niin suloisia etten kestä! Monesti katsellut ja miettinyt millaisia mahtaa olla laadultaan, kiva jos toimii 🙂 Mut noi Popupshop….mä en vaan tajuu noita! 😀 😀 Musta aivan kamalia.

  • Sini
   16.9.2015 at 17:04

   Niin on! Mä tilasin nyt yhden paidan kokeeksi. Meillä on ollut semmoset kesätopit aikaisemmin, ne oli ainakin tosiaan niukkaa, mutta laatu oli ihan ok! Popupshopista mun suosikkeja on ne yksiväriset baggy housut mitkä on ollut tosi laadukkaita ja kivan mallisia. Myös tikru on kiva, mutta tuo gorilla ei iske yhtään!

Lue lisää