INSIDE OUT PAPUISSA

Miksi viikonloput menevät aina niin nopeasti? Me keskityttiin perheen kesken vaan hengailuun ja yhtenä päivänä urakoitiin pihahommia, mistä on selkä nyt sitten ihan totaalisen jumissa. Joskus kyllä kadehdin kerrostaloasumisen helppoutta, ei koskaan tarvitse stressata pihahommista!

Lauantaina käytiin koko perheen voimin leffassa katsomassa tuo uusi Inside Out elokuva. Se oli kyllä tosi liikkis ja minä tällaisena leffapillittäjänä jouduinkin muutaman kerran pyyhkäistä silmäkulmaani (vaivihkaa tietenkin). Täällä on mielestäni kerrottu aika hyvin elokuvasta ja sen liikuttavuudesta, mutta siis elokuva kertoo viidestä eri tunteesta, jotka ohjailevat 11-vuotiaan Riley tytön elämää.

Tunteet ovat ilo, suru, viha, pelko ja inho. Ehkä hieman lisääkin tunteita olisi voinut ottaa mukaan, missä oli rakkaus? Suru oli kyllä ehdottomasti suloisin hahmo ja elokuvassa tuli hyvin esiin se, että surukin on loppupeleissä todella tärkeä tunne. Lapsille tämä oli mielestäni aika opettavainenkin elokuva juurikin noiden omien tunteiden tunnistamisen kannalta. Ja samalla periaatteella myös aikuisille, pitäisi muistaa useammin miettiä mikä tunne sen lapsen kiukun takana ihan oikeasti voisi olla.

Oletteko te käyneet katsomassa tätä?Mitä tykkäsitte?

Tilasin Coolkidsista alella Aatulle pari papun uutuutta ja niissä sitten sinne elokuviinkin tuli lampsittua. Tämän syksyn mallistossa on kauniita murrettuja sävyjä ja malliston nimi on papu mökkipolulla. Kuoseissa seikkailee mm. muurahaisia ja havunneulasia. Aatulle tilasin siis tämän neulanen paidan ja nämä papunen baggyt. Koko on molemmissa 110/116 ja aivan kuin nämä olisivat vähän edellisvuosia reilumpaa mitoitusta, sillä aika hyvin oli molemmissa kasvunvaraakin.

Papun kankaiden laatu on jotain uskomattoman hyvää ja siksi niistä niin
kovasti tykkäänkin. Meillä lähtökohtaisesti kaikki mahdolliset ovat
kiertäneet Eeviltä Aatulle ja edelleen esimerkiksi paikkaleggingssit ja
vinoraidat ovat kuin uusia! Mitä te tykkäsitte uusista papuista? Oliko joku ehdoton suosikki?

 • anna
  7.9.2015 at 06:53

  Joo Papun vaatteet ovat kyllä huippulaatuisia. Ainakin ne on olleet mitä meillä on ollut (yhdet leggarit, huppari ja housut). Vaikuttaa mielenkiintoiselta elokuvalta, pitääkin ehkä katsastaa. =)

 • Miima
  7.9.2015 at 08:27

  Me käytiin lauantaina kans kattoon toi leffa, ja minä kyllä vuodatin vähän enemmän kuin pari kyyneltä 😀 (voi olla että pms vauhditti, ja samaistuminen, kun ite olen 12v joutunut muuttamaan toiselle puolelle Suomea…)
  Papuja ei ole vielä testattu – ehkä jos joku oikein hyvä ale tulisi vastaan!

 • Pikku-A:n äiti
  7.9.2015 at 17:36

  Itse pidän myös Papuista, mutta ensikosketus ei laadun suhteen ollut sitä mitä kuvittelin. Keltaiset peikkaleggarit näet nyppyyntyivät aika nopeasti. Pysyivät kuitenkin sitten suht siinä samassa kunnossa koko käyttöaikansa. Myös Aarekidin trikoo on haalistunut, ja Rodineista resorit lörpsöttävät. Eikä lapsi ole edes raisu ;). Silti ostan niitä, koska tykkään.

Lue lisää