KELLO KOULULASELLE JA ÄIDILLE

Pääsimme Eevin kanssa tutustumaan yhteistyön tiimoilta GUL kelloihin. Itselle tämä kellomerkki oli ihan tuntematon, mutta tarkemmin tarkasteltuani huomasin bonganneeni näitä aikaisemmin tuolla Keskisen Kellossakin!

Itselläni löytyy jo kullanvärinen kello niin valitsin testattavaksi tämän hopea mustan Plimco II Chrono mallin suuren ja näyttävän kellon. Samaa kelloa löytyi myös valkoisella taustalla, mikä oli mielestäni myös tosi kaunis. Jotenkin musta vaan on aina musta ja olen tosi tyytyväinen tähän valintaani.

Kello on aika massiivisen kokoinen, mutta olenkin aina tykännyt suurista kelloista. GUL kelloilta löytyy myös kattava lastenmallisto ja sieltä Eevi valitse itselleen Micro Pastels mallistosta vaaleansinisen kaunokaisen.

Meillä tässä kovasti opetellaan kellon aikoja ja tuoja aikakäsitystä muutenkin. Näissä on plussaa tuo reunassa oleva minuuttilukema, jolloin lapsi helpommin ymmärtää kuinka monta minuuttia viisarinlukema tarkoittaa. Olen huomannut, että vaikkei kellonaikoja vielä ihan täysin osaakaan, oppii ne nopeammin kun kädessä kulkee kello ja sitä tulee katseltua päivän mittaan.

GUL kelloihin voi tutstua myös heidän facebook sivuillaan ja heidät löydät myös instagramista @gulkellot

    Lue lisää