LEMPITAKKI JA LÖKÄPÖKSYT

Tämän syksyn lempitakki on ehdottomasti tämä Peak Performancen Ranger. Miksi? No se on sininen, se pitää vettä (eikä näytä kuitenkaan perus tuulitakilta), siinä on parkatakkimaiset taskut ja kiva vyö. Ja kaikenlisäksi bongasin sen kesällä hyvästä alesta!

Mallin, värin ja hyvän laadun vuoksi uskon (ja toivon) tästä olevan iloa moniksi vuosiksi. Mitäs tykkäätte kuvissa näkyvistä lökäfarkuista? Nämä kivat rennot housut ovat Shampoodlen mallistosta, joka on ehkä monille tuttu enemmänkin lastenvaatteista. Sain nämä aikuisten farkut Coolkids kaupasta ja sieltä ne näyttivätkin jo loppuneen, mutta vastaavaa kivaa mallia löytyy myös lapsille (täällä). Näissä on hauska napitus tuossa edessä ja malli tosiaan rento, mutta kuitenkin kivan istuva tuolta yläosasta.

Lasten farkuista saatte -20% alen viikon ajan koodilla KMO. Kurkatkaa myös uudet Coolkidsin sivut ja mm. Vimman ja aarrekidin uutuudet!

 Peak Performance // Hilfiger // Shampoodle //  Björn Borg

    Lue lisää