LITTLE ARTISTS

Kaivettiin tänään pitkästä aikaa esiin maalausvälineet ja kaksi taiteilijaa ryhtyi innokkaina luomispuuhiin. Nuo ikea målå sarjan tuotteet on kyllä tosi hyviä, tuossa vesiväripaketissa on mukana nuo vesikipot ja tuollainen kotelo, missä voi kätevästi säilyttää pensseleitä.

Eevi taas tykkää taiteilla noilla ikean maaleilla, Aatulle noita en ole antanut kun tahtoo mennä aina kaikki värit sekaisin ja lopussa on koko lautanen vain täynnä ruskeaa 😀 Maalit onneksi lähtee hyvin vaatteista ja pinnoista eli näiden kanssa ei kovin paljon tarvitse varoa sotkemista. Tosin tuo meidän pöydän ikipinta on sellaista, että en tiedä mikä siitä ei lähtisi, tosi helppo pitää puhtaana!

Tänään tulikin myyntiin taas uusia droppeja mm bobolta ja mainiolta. Lilla Companysta lähetettiin Aatulle tuollainen setti uutta mainion syksyä ja nuo olivat kyllä tosi kivat ja ihanaa materiaalia. Leggareihin ihastuin niin paljon, että taidan tilata sellaiset Eevillekin. Tytöille oli myös ihana valkoinen oversize paita, joka sopisi hyvin noiden leggareidenkin kanssa!

 Tässä kuvassa on mummulan Osku kissa lomalla! 

Eevi loihti tuollaista abstraktia taidetta tällä kertaa. Kuvissa Mini Rodinin toisen dropin ihanin juttu eli tuo riikinkukkomekko, joka tilattu myös Lilla Companysta.

Lue lisää