TALOHYLLY JA PIENI ARVONTA

Oletteko bonganneet näitä kivoja Tresxics merkin sisustusjuttuja, joita löytyy mm. MaxPlay:n valikoimista? Tältä kyseiseseltä merkiltä löytyy siis hauskoja säilytysratkaisuja lastenhuoneeseen kuten esimerkiksi tuollaisia metallisia talohyllyjä, hauskoja naulakkoja ja pikkuisia koukkuja.

MaxPlayn kanssa järkkäsimme arvonnan tänne blogiini, jossa palkintona on yksi vapaavalintainen Tresxicsin tuote MaxPlayn valikoimista. Itse valitsin meidän kotiin tuollaisen mustan talohyllyn, mikä sopii kivasti alakerran leikkihuoneen mustavalkoisten kalusteiden kaveriksi. Samaa talohyllyä löytyy myös valkoisena sekä myös vähän leveämpänä ja matalempana mallina.

Tässä hyllyssä voi säilyttää kauniita pieniä esineitä, kirjoja tai esimerkiksi sijoittaa sängyn viereen yöpöydäksi ja hyllylle voi silloin laittaa vaikkapa univalon.

Tässä alla vielä muutama muu suosikki merkin valikoimista. Jos haluat osallistua arvontaan ja voittaa yhden vapaavalintaisen tresxics tuotteen, kurkkaa valikoima täältä ja kommentoi oma suosikkisi kommenttilaatikkoon. Anonyymit jättäkää mieluusti myös sähköpostiosoite niin tavoitan teidät sitten nopeammin. Arvonta päättyy keskiviikkona 16.9.2015

Lue lisää