VIIMEAIKAISET SUOSIKIT

Itsellä tahtoo arjessa pyöriä päällä ne tietyt samat suosikit ja nappasin tuossa yksi päivä pari kuvaa asusta, josta tykkään tosi paljon. Mitään värien loistoa tämä(kään) asu ei lupaa, mutta nyt jotenkin nämä maanläheiset värit vain iskevät.

Vilan reikäneule on kesällä ollut kovassa käytössä ja talvella varmasti
pidän tätä pitkähihaisen trikoopaidan kanssa yhdistettynä. Noisy May:lta
olen löytänyt useammatkin kivat farkut, vaikka muuten merkin valikoima ei ehkä ihan niin omaa tyyliäni ole. Balmuirilta saatu neliömallinen Milan huivi on silkkaa ihanuutta, materiaali on ylellistä cashmerea ja silkkiä ja tämä on niin ihanan pehmeä. Suosittelen ehdottomasti jos olet syyshuivia vailla, tästä löytyy useampi värivaihtoehto ja kokojakin on pari erilaista. Muistakaa hyödyntää tuolla bannerissa oleva alekoodi myös!

 paita Vila // farkut Noisy May (täältä) // laukku Mulberry // kengät Vagabond

House of Brandonilta tuli myös sähköpostia takkikampanjasta mikä on voimassa vielä huomiseen saakka. Kaikista takeista saa 10 euron alennuksen koodilla TAKKI10 ja takkivalikoima löytyy täältä. Tuolla on mielestäni kiva valikoima perustakkeja ja suurin osa melko edullisiakin!

*sis mainoslinkin

 • Anonyymi
  9.9.2015 at 09:22

  Heips, sulla on tossa bannerissa Reimalle "ilmaiset toimituskulut" mainos.. mitenhän sen saa käyttöön? Olisin sieltä tilaamassa, mutta kun ton linkin kautta menee niin ihan on maksulliset toimituskulut ja toisaalta tossa linkissäkään ei mitään koodia näy… Haluisin nimittäin tilata Reiman vaatteita suoraan Reimalta enkä muiden jälleenmyyjien kautta 😉

  • Sini
   10.9.2015 at 11:33

   Moi! No niinpäs näkyy! Koitin kanssa tuolta sivuilta etsiä tietoa, mutta en löytänyt muuta infoa kuin ilmainen toimitus yli 120e tilauksille. Tosi harhaanjohtavasti kyllä tuohon banneriin tuo laitettu kun siitä saa käsityksen, että kaikkiin olisi ilmainen toimitus. Valitettavasti bannereita en pääse muokkaamaan kun ne tulevat kolmannelta osapuolelta.

Lue lisää