WINTER FLORAL JA OUTERSPACE

Talven toppavaatemallistot ovatkin jo suurinpiirtein kaikki tulleet myyntiin ja me sovittelimme tuossa eilen näitä Molo kidsilta lähetettyjä talviasuja. Sain valita mallistosta Eeville takin ja Aatulle haalarin ja lisäksi molemmille hanskat. Itse tilasin vielä sävyihin sopivat hatut Molo kidsin mallistosta.

Vaikka mallistossa oli ihan ihania kirkkaita värejä ja vaaleita kuosejakin, olen todennut meillä käytännöllisimmäksi nämä tummat värit. Ehkä vähän synkkää, mutta muutaman viimeisen vähälumisen talven jälkeen on meillä ainakin ne vaaleat puvut olleet aika kamalan näköisiä heti parin käyttökerran jälkeen. Ainakin alkutalvi varmasti mennään enemmän näillä tummilla, Aatulla on alesta ostettu seeprahaalarikin kyllä jemmassa, mutta sitä en ehkä ekoille loskakeleille viitsi laittaa päälle.

Pitemmittä puheitta siirrytään noihin kuviin mitä tuli räpsittyä jokunen!

Eevillä tosiaan päällä winter floral kuosin pearson takki koossa 128 ja viime vuotiset molon play toppahousut koossa 122. Tuo pearson on minusta kivan slim mallinen ja vastaava takki meillä oli viime vuonnakin eri kuosilla. Mitoitus on mielestäni tuon tyköistuvuuden vuoksi vähän niukempaa kuin muissa molo kidsin takeissa. Ainakin nyt nuo 122 koon housut näyttävät ihan sopivilta ja kokeilin jemmassa olevia 128 koon seeprahousuja, jotka olivat vielä aika pitkät. Niissä on toki vähän eri mallikin, tämä play malli on minusta superhyvä kun se suojaa hyvin myös selän ja on vähän kapeampi kuin nuo muut housut. Mikäli näitä viime vuotisia ei olisi, olisin varmasti hankkinut nämä jump housut värissä black grape tämän takin kaveriksi. Olivat livenä tosi kiva setti!

Ekoissa kuvissa näkyvä hattu on Kikki villapipo värissä heather. Siinä koko 6-8 osoittautui kyllä aika reiluksi Eevin pikkuruiseen päähän ja tilasinkin nyt saman pienemmässä koossa. Sävynä tuo heather on tosi nätti ja kuvissa onkin saman väriset Igor hanskat koossa 6-8y.

Tässä winter floral kuosissa on monia nättejä sävyjä ja tämän kanssa kivasti sopii myös tuo Ratkiriemusta saatu Lindbergin valkoinen villapipo tupsulla. Näitä oli muissakin väeissä mm. musta, harmaa ja ihana vaaleanpunainen! Koko on one size, mutta tosiaan on sopiva Eevin 49 päähän ja sopi myös omaan päähäni kun joustaa hyvin!

 

Aatulla on hyväksi todettu polars haalarimalli koossa 110. Kuosina tässä on outerspace,
eli tuollainen avaruusteema. Pituutta hänellä on nyt reilut 105cm.
Mielestäni koko on ihan hyvä ja menee varmasi koko talven. Tilasin tähän
sitten tuon colder
pipon värissä snow melange, vastaava pipo meillä oli viime vuonnakin ja
tykkäsin siitä paljon. Pipo on villasekoitetta ja siinä on lisäksi
lämmin fleecevuori. Aatulla pipon koko on 6-8y, hänen päänympärys on reilut 51cm.

Molo kidsin hanskoissa olikin tänä vuonna vähän erilainen pinta tuolla
sisäpuolella. Aikaisempina vuosina sisäpuoli on ollut samaa
ulkovaatekangasta kuin haalarit, mutta nyt niissä on tuollaiset kumiset
vahvikkeet. Varmast ihan hyvä muutos! 

Tässä näkyy aika hyvin tuo outerspace kuosin pohjaväri eli se ei ole ihan musta. Kuvassa oleva Fredriksonin tupsuliini hattu on täysin musta ja sen kanssa haalari näyttää tuollaiselta tummanharmaalta enemmänkin. Tupsuliini on myös meillä hyväksi todettu malli ja sama oli Aatulla viime vuonnakin pilkullisena versiona. Tämä tuli tuon Lindbergin hatun kanssa meille samassa paketissa Ratkiriemusta ja noita fredriksonin talvihattuja oli nyt tullut tosi monessa värissä myös tuonne nettikauppaan.


Mitäs tykkäätte winter floral kuosista ja tästä outerspace printistä?
 • Meeri / Murulit
  24.9.2015 at 05:57

  Tämä winter floral on kyllä niin kaunis kuosi, tosi kivasti sopii Eeville. Meilläkin on samat housut viime vuodelta jotka mahtuvatkin edelleen, ensin Pinja väitti, että ne puristavat mutta sovitettiin nyt jokin aika sitten uudelleen ja enään ei puristanutkaan. 🙂

  • Sini
   24.9.2015 at 20:01

   Juu nuo housut on kyllä tosi hyvät! Onneksi Aatunkin viime vuotiset mahtuivat vielä!

 • ☆ namehisa☆
  24.9.2015 at 06:15

  Toi ruusutoppatakki on kyl älyttömän nätti, kelpais kuule mullekin tuommoinen!!

  http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  • Sini
   24.9.2015 at 20:01

   Totta!

 • j.m
  24.9.2015 at 10:33

  Muhun ei tän talven kuosit iskeneet yhtään, mut tuo space olisikin tosi kiva meidän avaruusfani-eskaripojalle (myös värinsä puolesta). Pitääki seurailla löytyskö hyvällä alella 🙂

  • Sini
   24.9.2015 at 20:01

   Juu tuo oli kyllä kiva kuosi ja meillä kanssa Aatu tykkäsi!

 • Sanna Anttila
  24.9.2015 at 13:02

  Kuinka pitkä Eevi on? Pohdin samantapaista settiä omalle Eevilleni.

  • Sini
   24.9.2015 at 20:02

   Eevi on nyt reilun 115cm. Toisen mallisesta takista olisi 122 ollut varmasti sopiva, tämä malli on tosiaan tuollainen vähän slim ja 122 kokoinen oli tästä meillä viime talvena.

 • Anonyymi
  24.9.2015 at 13:51

  Mustiin pukeutuvien teinien äitinä aina ihmettelen miten joku voi vapaaehtoisesti haluta pukea pikkulapsen (varsinkin tytön) mustaan. Musta maa, musta asu, pikku tihkusade, pimeä kouluaamu, mua ahdistaa! Päiväkodin pihastakaan ei lasta löydä jos on vähänkään pidemmät työpäivät.Mutta hei, ei tarvi pyykätä niin paljon….. Ja onhan musta nyt aina musta, kiva lapsuudesta tuttu väri sitten aikuisenakin verhoutua. Tulee nyt just sun blogiin nää kaikkien blogien musta-angstit purettua. Et siis oo ainut mustafani, siksi mua ärsyttääkin tai ihmetyttää. Mutta jokainen tyylillään 😉

  • Sini
   24.9.2015 at 20:04

   Kunnon avautuminen 😀
   Meillä Eevi valitsee itse vaatteet tai siis nykyään täytyy jo kysyä, että tykkääkö ennen kuin mitään ostaa. Tämänkin kuosin on itse valinnut ja muutenkin useinmiten valitsee itse kaapista jotain mustavalkoista päälleen vaikka värejäkin löytyy. Kyllä mäkin tykkään väreistä, mutta ulkovaatteissa oon niin laiska, että haluan päästä helpommalla ja valitsen Aatullekin usein tummia värejä. Tosin esim molon rainbow kuosiakin on ja se on taas niin kirjava, ettei likakaan kovin erotu!

 • titti
  25.9.2015 at 04:50

  Nätit asut! Mä oon miettiny jopa itelle lenkkeilyyn tota Winter floral takkia… 😀 Menis varmaan just se isoin koko 😀

  Mä karsastin (toistaiseksi) kuosillisia, kun viime talvena Minillä oli seepra käytössä. Almost Black olis kyllä takuuvalinta, mut meillä just toi isompi juoksee talvella ties missä ja puuttuu ne katuvalot, niin tuntuu, että pitäiskö olla juurikin joku näkyvän värinen puku vaikka tumma on käytännöllinen.

 • Anonyymi
  25.9.2015 at 11:31

  Mun tuli tosta synkkiin väreihin pukeutumisesta ihan täysin vastakkainen reaktio. Toki pidän itsekin tummista sävyistä, enkä automaationa pue omia lapsiani tummiin väreihin. Toki ostan mahdollisimman sääyhteensopivia, en arkoja värejä ulkovaatteissa meidän poikalapsille, jotta ovat mieluusti erittäin toimivat ja tyylikkäät. Synkkä ja tumma kun eivät musta ole synonyymejä, ja tuo kukkatoppis esimerkiksi on kaikkea muuta kuin synkkä; jos meillä olisi tyttö niin ostaisin ihan ehdottomasti, jos tyttö niin haluaisi. Tosi kivat asukokonaisuudet tälläkin kertaa teidän lapsilla, sun blogista inspiroituneena olen itsekin upgreidannut lähinnä lasten ulkovaatteita enemmän mätsäävään/laadukkaampaan suuntaan 🙂

  Helinä 🙂

Lue lisää