ASU VIIKONLOPULTA

Viikonloppuna vielä tarkenikin nahkatakilla, nyt saa varmaan kaivaa nuo toppavaatteet jo kohta esiin! Tässä muutama mustanpuhuva asukuva tosiaan viime viikonlopulta. Ahkerasti käytössä on nyt ollut nuo Balmuirin asusteet eli ihana Milan cashmere huivi ja Cortina cashmere pipo. Superpehmoisia ja lämpöisiä, suosittelen!

Nyt loppuviikko menee aikalailla Eevin synttärijuhlien järkkäilyssä ja sitten loppuviikosta suunnataankin koko porukka Tampereelle. Kuulisin mielelläni mitä kivaa lasten kanssa voisi Tampereella puuhata eli manselaiset hoi, vinkkejä kehiin!

 takki zara // farkkupaita Vila // housut Bershka // saappaat Rieker // pipo&huivi Balmuir (saatu) // laukku LV

  • Eppusen kaapilla
    7.10.2015 at 21:08

    En ole tamperelainen, mutta menkää katsomaan muumeja Tampereen Taidemuseoon. 🙂 Siellä on Muumilaakso.

Lue lisää