ILOISIA SUKKIA

Onko teille tuttu ruotsalainen Happy socks brändi? Nimensä mukaisesti merkki valmistaa siis iloisia (värikkäitä) sukkia lapsille ja aikuisille. Ainakin itsellä tahtoo suurin osa sukista olla ihan vaan mustia niin nämä olivat mukavat väripilkut minunkin sukkavarastooni!

 kuva happy socks

 kuva happy socs
Saimme Lilla Companysta lähetyksen, jossa oli sukkia koko perheelle. Itselleni siellä oli mm. nämä hauskat ja värikkäät pallosukat. Lapsille kuoseista löytyi esimerkiksi sydämiä kahdessa eri väriyhdistelmässä.

Värimaailmassa on myös kivoja seilorihenkisiä sukkia eli sukkia sini/valko/punaisella värityksellä. Tässä miesten raitasukat sekä lasten pallo- ja raitasukat. Nämä ovat ihan kivea idea myös esimerkiksi isänpäiväpakettiin!

Lilla Companysta saatte kaikista asusteista -20% alennuksen aina ensi viikon loppuun saakka  koodilla HAPPY20. Tuolta löytyy siis näiden happy socksien lisäksi hattuja, hanskoja, peittoja ja esimerkiksi sukkahousuja. Käykäähän kurkaamassa täältä.

    Lue lisää