JUHLAVALMISTELUJA JA MUUTAMA ALEVINKKI

Täällä juhlitaan tänänä Eevin kaverisynttäreitä ja päivä onkin mennyt järjestellessä paikkoja ja jotain pientä tuli leivottuakin. Tänä vuonna teemana on Top Model ja vaikka siihen liittyviä koristeita ei löytynyt niin muuten on sitten aiheeseen liittyvää puuhaa.

Palailen juhlajuttuihin lisää vielä huomenna. Tarjottavissa menin taas helpoimman kautta ja mitään kakkua en tehnyt vaan pidetään jätskibaari kuten viime vuonnakin. Noita nutella muffinsseja tuli testattua ja hyviä olivat kun yhden jo maistoin 🙂 Palaillaan siis lisää näihin huomenna!

Nopsasti vinkkaan vielä loppuun parista alevinkistä, jotka tulivat sähköpostiin. Babyshopissa starttasi VIP ale ja siellä on kaikki -20% alessa koodilla VIPSALE. Alea ei löydy Babyshopin sivuilta vaan siihen on mentävä tuon linkin kautta, eli tästä siis pääsette aleen. Ale koski kaikkia merkkejä lukuunottamatta Bugaboo, Babyzen, Obrit,
Babyjogger, Britax, BRIO, BeSafe, Ergobaby, Maxi-Cosi, Stokke, Maclaren,
Mini Rodini, Molo, Ralph Lauren, Hunter sekä UGG. Ei koske jo
alennettuja tuotteita.

Ja jos tarvitte lapsillenne vielä esimerkiksi talveksi Gore-Tex kenkiä tms niin nyt on Sportamoressa hyvä kenkäale ja kaikki talvikengät ovat huomiseen saakka -30% alessa koodilla TALVIKENGÄT. Toki tuolla on paljon aikuistenkin talvikenkiä, mutta lapsille etenkin Vikingin ja Sorelin hyviä malleja! Tästä pääset kenkätarjoukseen. Lisäksi samaisessa kaupassa on talvitakit -25% alessa koodilla SYKSY2015. Tästä pääset takkialeen. jos tilaat sekä kengät, että takin niin kannattaa tehdä erilliset tilaukset, toimituskuluja kun ei tule!

* sis mainoslinkkejä

  • Napamassu
    8.10.2015 at 19:42

    Ooo näyttää ja kuulostaa hyvältä !

    Huomista innolla odotellessa !

    Rakastan yli kaiken kaikkea juhliin liittyvää <3

Lue lisää