MARIMEKON SYKSY

Jokin aika sitten kirjoittelin marimekon syksyn lastenvaatteista ja kameraan jäi vielä paljon kuvia noista aikuisten syksyn kuoseista ja väreistä. Nyt onkin hyvä aika vilkaista näitä, sillä osa löytyykin marimuksun mid season salesta, joka starttasi tällä viikolla!

Oranssi ei koskaan ole ollut se minun juttuni, mutta pieninä ripauksina se on minustakin kiva. Ihastuin esimerkiksi vähän alempana vilahtavaan unikkosilkkipaitaan, joka sopisi kauniisti esimerkiksi mustan neuleen alle.

Ihastelin myös noita räsymattokuosin mustavalkoisia tyynynpäällisiä, jotka on syksyyn sopivasti tehty villasta!

Paljon mustavalkoista, paljon kuvioita, graafisuutta ja seassa vähän väriäkin. Takuu varmaa marimekkoa siis!

Alla olevassa kuvassa näkyy myös vähän noita syksyn asusteita. Väreinä on mm. kaunis viininpunainen sekä sininen. Aivan mielettömän ihana oli tuo villainen sini/musta/harmaa kaivo huivi!

Tässä vielä muutama kuva minusta matkurini kanssa. Matkuri on kiva arkilaukku ja kulkee mukanani silloin kun pitää kantaa vähän enemmn tavaraa. Hyvin sopii myös tuon mulberryn oxblood sävyisen huivin kanssa!

Pipo Balmuir* // takki vero Moda // housut Vila // laukku Marimekko // kengät Lazamani
 • AnuH
  2.10.2015 at 17:56

  Nuo mustavalkoiset sekä sistustuksessa että vaatteissa ovat niin tyylikkäitä. Kelpuuttaisin kyllä itselleni nuo tummansini-mustat vaatteet ja myös harmaan kaivo-teepparin 🙂

 • Napamassu
  2.10.2015 at 20:21

  Oi, mitä ihanuuksia !

  Noista olisi vaikea sanoa suosikkia, yleensä valitsisin mustan ja hillityn.
  Nyt kuitenkin silmäni rakastuivat oranssiin paksuun neuletakkiin.
  Myös unikko pusero, oranssi/ valkoinen on ihana. <3

 • ida-lotta
  3.10.2015 at 14:06

  Ainut mikä tässä Marimekon syksyssä harmittaa, on ettei sisustusmalliston ihanaa musta-liilaa trikooraitaa löydy naisten vaatteista. Ihana mallisto!

Lue lisää