MUUTAKIN KUIN MUSTAA

Ei mulla kuulkaas ihan kaikki vaatteet ole mustia, harmaita tai tummansinisiä! Olen tosi tyytyväinen, että kuuntelin miestäni ja päädyin tässä takissa tähän viininpunaiseen väriin turvallisen tummansinisen sijasta. Ehkäpä pikkuhiljaa opin käyttämään vähän laajempaa väriskaalaa pukeutumisessa, pinkit kengätkin löytyy!

Tämä Peakin kevytuntsikka on kyllä ollut ahkerassa käytössä koko ajan ja noita Panama Jackin maihareita voin myös kehua. Ovat tosi hyvät jalkaan ja eivät ole menneet miksikään pienestä sateestakaan.

Tätä kyseistä takkia löytyy useammassa mallissa mm. täältä ja paljon muitakin vaihtoehtoja. Tuli testattua, että tuo -30% alekoodi kävi talvitakkien ja kenkien lisäksi myös toppahousuihin ja itseasiassa kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin. Niinpä hyödynsin koodia kun hankintalistalla on ollut uudet toppahousut itselleni. Niissä päädyin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen mustaan ja tilasinkin kauan himoitsemani Peakin toppahousut ja hanskat. Edelliset toppahousut olen ostanut kun odotin Eeviä ja ne ovat sen jälkeen olleet kokoa liian suuret, mutta ajaneet kuitenkin asiansa. Ulkoilu on kyllä huomattavasti mukavempaa kun on itselläkin kunnon varusteet ja eiköhän näillä mennä taas seuraavat 7 vuotta helposti!

Tuo -30% alekoodi TALVITARJOUS on voimassa vielä pari päivää ja sen pääset hyödyntämään täällä.

 pipo Balmuir // takki Peak Performance // huivi Mulberry // laukku marimekko // farkut Liu-Jo // kengät Panama Jack

*sisältää mainoslinkin

 • JohaNna / Arjen miljonääri
  25.10.2015 at 13:08

  Nätin väriset takki ja kengät!

  • Sini
   25.10.2015 at 20:00

   Kiitos!

 • Anonyymi
  25.10.2015 at 18:29

  Tuota Peakin takkia olen itsekin himoinnut. Minkä koon otit? Itselläni mielikuva, että Peakin takit ovat aika pientä mitoitusta..

  • Sini
   25.10.2015 at 20:01

   Mulla on s koko, monesti takeista menee xs kokokin eli joo vähän niukkoja on!

 • Anonyymi
  26.10.2015 at 09:32

  Olin jo tilaamassa Sportamoresta yhtä Peak Performancen takkia, kunnes huomasin, että olivat muuttaneet ehtoja niin, ettei tarjous koskekaan Peak-merkkiä. Voi miten ärsyttävää!!

  • Sini
   26.10.2015 at 18:11

   No kappas, niinpäs olivat! Höh 🙁

Lue lisää