NOSHIN UUSI NAISTENMALLISTO JA MARIMEKON LIMITED EDITION

Tänään bongasin muutamia kivoja uutisia asuste-ja vaaterintamalla. Ensimäisenä mainittakoon nämä marimekon limited edition logokassit, jotka tulivat myyntiin verkkokauppaan ja muutamiin liikkeisiin. Hyvältä näyttää, kurkatkaa tarkemmin täältä. Ja marimekolle näytti tulleen myös kauniita nahkalaukkuja syksyyn!

Toinen kiva uutinen oli Nosh Organicsin uusi naistenmallisto, joka ilmestyi siis tänään. Tsekkasin tuon lookbookin ja siellä oli kyllä tosi paljon kivoja asuja syksyyn. Olen itse tilannut aikaisemmista mallistoista muutamia vaatteita ja niiden perusteella voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen laatuun. Trikoo on paksua ja napakkaa ja joustocollege mukavan pehmeää.

Tästä syksyn mallistosta ihastuin erityisesti tuon tokan kuvan raidalliseen jakkuun ja samassa kuvassa näkyviin harmaisiin jeggingseihin. Tässä alla muutamia kuvia syksyn mallistosta, koko lookbookin voi kurkata täältä. Noshin naistenvaatteita voi ostaa joko kutsuilta tai sitten edustajilta suoraan sähköpostitse ja nuo tilaukset tulevat sitten postiin noudettaviksi. Kaikki edustajat löytyy täältä.

Mitäs tykkäätte?

kuvat marimekko ja nosh

  • Anonyymi
    6.10.2015 at 17:08

    Ihan uusi juttu tämä nosh mulle. Olen kyllä kuullut nimen, mutta eka kertaa näen kuvia. Ei huono! T.Päivi

Lue lisää