PLAY-DOH

Yhteistyössä Play-Doh

Käsi ylös kenen muun lapset rakastavat muovailua? Uskoisin, että se on hitti aika monessa perheessä. Me saimme Play-Doh:lta kivan lähetyksen missä oli täydennystä muovailuvahavarastoon ja muutamia kivoja muotteja.

Meillä lapset ovat aina rakastaneet muovailua ja varsinkin Eevi tekee innoissaan näillä monta tuntia putkeen. Mikäs siinä, nämä kehittävät lapsen aisteja ja samalla motoriset taidot kasvavat. Muovaileminen harjoittaa silmien ja käsien koordinaatiota ja parantaa myös keskittymiskykyä. Paljon hyviä puolia siis, ainut miinus minkä keksin on se siivoaminen näiden leikkien jälkeen!

Meillä on vuosien saatossa kertynyt näitä Play-Doh vempaimia useampia. Lapset ovat saaneet niitä joulu- ja synttärilahjoiksi ja Eevillä on tuollainen kakkukone sekä jäätelökone. Aatulta taas löytyy nosturiauto, missä on oikein ääni- ja valoefektitkin. Hurjastihan nämä jutut ovat kehittyneet omasta lapsuudesta. Silloin muovailuvaha oli aika kovaa ja usein niitä oli vain muutamassa värissä. Nykyään näitä löytyy jos jonkimoisessa teemassa ja esimerkiksi myös sellaisia löysempiä vahoja, millä voi tehdä kakkuihin ja muffinsseihin ihan oikean näköistä kuorrutetta! Käykäähän kurkkaamassa Play-Doh sivuilta upeat uutuudet muovailuvahan saralla, meillä varmasti tällaisia toiveita menee taas pukin toivomuslistalle.

Me saimmekin muovailun parissa taas useamman tunnin kulumaan ja kiva juttu on se, että jos haluat teillekin tuollaisen ylläolevan kuvan mukaisen muovailusetin, niin saan arpoa yhden setin teidän lukijoiden kesken. Arvonta on tällä kertaa instagramissa, joten käykäähän klikkaamassa itsenne seuraajiksi ja kommentoimassa siellä arvontakuvaan! Minut löytää instasta @kaikkimitaolen

 • Napamassu
  13.10.2015 at 06:14

  Muovailu on kyllä mukavaa puuhaa, meillä siinä kuluu aikaa koko perheellä 🙂

  Ainoa miinus on, että usein tuntuu että sitä muovailuvahaa saa keräillä pitkin kämppää pois.
  Varsinkin jos Napa on itse päässyt ottamaan muovailuvahalaatikon 😀

  • Sini
   14.10.2015 at 17:01

   Joo sepä! ja sukanpohjista se ei lähde millään!

 • Monta syytä rakastaa / Nina
  14.10.2015 at 08:07

  Meillä aletaan nyt päästä tuohon muovailuvahaikään ja viime viikonloppuna uskalsinkin kaivaa juuri esiin edellisenä jouluna lahjaksi saadut playdohit. Meidän poika tykkäs hommasta kyllä NIIN kovasti ja olisi jaksanut leikkiä pidempäänkin niillä ja äitikin sai hetken omaa aikaa. 🙂

  -Nina

  http://www.montasyytarakastaa.com

  • Sini
   14.10.2015 at 17:02

   Noiden parissa kyllä meidän lapset viihtyvät useamman tunnin! Kivaa puuhaa!

Lue lisää