RETKELLÄ

Käytiin tänään retkeilemässä läheisellä laavulla. Lähdettiin suoraan ruokapäydästä, joten mukaan pakattiin tällä kertaa vain makeita herkkuja kuten vaahtokarkkeja ja piimäkakkua. Matkalla piti poiketa kaupasta hakemaan noita vaahtokarkkeja ja hillittömän säkin kanssa saavuttiin sitten laavulle, loput voidaan onneksi hyödyntää Eevin ensi viikkoisilla kaverisynttäreillä!

Just nämä kelit ovat niin parasta! Voisin olla ulkona aamusta iltaan kun aurinkokin kivasti vielä lämmittää, mutta silti on mukavan kirpsakka keli. Toivotaan vielä monia monia tällaisia päiviä ennen kuin se loskakeli ja pimeys saapuvat.

Tuolla ulkona kävellessä tuli hillitön himo päästä lappiin vaeltamaan! En tiedä tosin miten se oikein onnistuisi lasten kanssa ja kahdestaan tuota reissua olisi vähän hankala järjestää. No, onpahan jotain mistä haaveilla, kerrankin on tilanne etten kaipaa ollenkaan etelän lämpöön vaan nautin täysillä tästä nykyisestä kelistä!

Mukavaa lauantain jatkoa teille! Huomenna kannattaa tsekata yksi hyvä alekoodi täältä blogin puolelta!

 • Hanna.T
  3.10.2015 at 16:35

  Mistä kaupasta noin isoja vaahtokarkkeja löytyi?

  • Sini
   6.10.2015 at 04:43

   Nää on paikallisesta K-Kaupasta!

 • Anonyymi
  3.10.2015 at 16:58

  Pakko kommentoida et hemmetti miten hyvännäköinen mies sulla on!!!! :—D

  • Sini
   6.10.2015 at 04:43

   Aijaa 😀 😀

 • Anonyymi
  5.10.2015 at 19:00

  Hei! Mitkä housut pojallasi on tuon softshel-takin kanssa?

  • Sini
   6.10.2015 at 04:44

   Ne on molo kidsin välikausihousut, ihan parhaat ja ollut meillä monena vuonna sama malli!

 • Katja - Tässä ja Nyt
  7.10.2015 at 17:42

  Upeita kuvia 🙂

Lue lisää