SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND

Ensiksi muutama woop woop sen kunniaksi, että minulla alkoi loma NYT! Kuinkas monella teillä on syysloma? Koitan nyt vähän lomailla blogistakin ja väkerrän tänään muutamia postauksia valmiiksi loman ajaksi, niiden synttäripostauksen kuvien kimppuunkin käyn vielä illalla. Luvassa on ensi viikolle ainakin muutama arvonta, joista toinen on istassa ja toinen täällä blogissa.

Meillä on lomasuunnitelmissa siis visiitti Tampereelle ja sieltä sitten jatkamme mummolaan Espooseen. Ajatuksena oli piipahtaa päiväseltään myös Tallinnassa, katsotaan mitä keksitään. Loppuviikosta sitten järkkäillään taas synttäreitä kun Eevin virallisia juhlia vietetään ja samalla varmaan kahvitellaan minun kolmekymppisiäkin. Oh nou!

Äsken vein Eevin kaverisynttäreille ja nappasin ennen lähtöä pari kuvaa tästä syksyn ihanimmasta timanttitakista! Takin bongasin Lasten Vaatekaappi kaupan instasta ja kyselin mikä ihanuus tämä onkaan. Kyseessä on siis name it merkin kevyttoppatakki ja se on juuri sopiva näille keleille kun varsinainen toppatakki olisi vielä liian kuuma. Hintaa tällä oli n.30 euroa. Takkia ei löydy tuolta nettikaupasta, mutta itse laitoin vain viestiä ja tilasin takin sitä kautta, maksoin tilisiirrolla ja takki tuli sitten postissa perille.

Eevi itse tykkäsi takista kovasti, varmaan noiden hempeäsävyisten timanttien takia! Eevillä on koko 128, nämä ovat siis vähän niukkoja omasta mielestäni.

 • Miia
  9.10.2015 at 16:40

  Tuo on kyllä ihana takki 🙂 katselin sitä tänään Hulluilla Päivillä ja meinasin ostaa kummitytölle, mutta harmikseni ei sitten ollut oikeaa kokoa

  • Sini
   14.10.2015 at 17:02

   voi harmi 🙁

 • Anonyymi
  9.10.2015 at 20:30

  Hulluilla päivillä nyt 19,90 e. 🙂

  • Sini
   14.10.2015 at 17:03

   Multa meni se ihan ohi!

 • Hanna Tyttötrion talossa
  11.10.2015 at 06:35

  Ihana takki 🙂

  • Sini
   14.10.2015 at 17:03

   Eikös!

Lue lisää