UUSI ILME BLOGILLE BY JUTTA K

Olettekin varmaan huomanneet blogin ulkoasussa tapahtuneen muutoksia tässä jokin aika sitten. Bongasin, että Projekti Verkaranta blogin Jutta etsi muutamaa blogia opiskeluprojektia varten ja laitoinkin Jutalle viestiä olisiko hän kiinnostunut suunnittelemaan minun blogilleni uuden ilmeen.

Projekti Verkaranta kuuluu omiin lemppariblogeihini ja mikäli kyseinen blogi ei ole sinulle tuttu, niin käyhän ihmeessä tutustumassa. Jutan blogista löytyy paljon kivoja DIY ideoita, kauniita kuvia ja heidän kotinsa on aivan ihana.

Opintoihinsa liittyen Jutta siis suunnitteli blogilleni uuden ulkoasun ja siitä tuli omasta mielestäni todella kaunis! Toiveenani oli selkeä, ajaton, graafinen ja moderni. Jutan ensimmäiset minulle lähettämät suunnitelmat olivat mielestäni jo aivan wau, hän siis ymmärsi heti mitä halusin. Värimaailma on harmaa ripauksella minttua ja mielestäsi se toimii oikein hyvin, ei ole niin jyrkkä kuin mustavalkoinen.

Kaunis kiitos Jutalle ja menestystä opintoihin! Tässä alla Jutan tekemä ideakartta ja esimerkkikuva vesileimasta.

  • Milla
    4.11.2015 at 16:54

    Kauniin ajattoman mallin on saanut suunnittelija aikaiseksi. 🙂

Lue lisää