ASU VIIME VIIKOLTA

Vai olikohan tämä sittenkin jo toissaviikolta? Jos aika tuntuu normaalistikin menevän nopeaa niin tämä syksy on ollut kyllä melkoista hulabaloota! Ilman kalenteria elämästä ei tulisi kyllä mitään, tuntuu että koko ajan pitäisi muistaa jotain tai pitäisi olla menossa jonnekin. Kahden lapsen harrastukset, omat epäsäännölliset työajat ja sen tiimoilta hoitokuvioiden järkkäily, omien menojen sumplimiset ja kaikki muu. Kotonakin pitäisi vielä tehdä muutama pieni remppajuttu, ne ovat jääneet kyllä kokonaan tämän kaiken keskellä.

No, odottelen joululomaa ja toivon, että ennättäisimme silloin tehdä rästitöitä. Eipä siihenkään enää kauaa ole, äkkiä tuntui menevän tämäkin vuosi. No, jokatapauksessa tässä asukuvat jonkin ajan takaa, tykkään kovasti tästä harmaan ja konjakinruskean liitosta.

Hei, psst! Lastenvaatteiden ystäville vinkki nimittäin babyshopista saa nyt outlet tuotteista vielä -20% lisäalen koodilla EXTRA20
Aika hyviäkin löytöjä voi nyt tuolta tehdä, kurkatkaa täältä.

 Pipo Balmuir* // Takki Liu-Jo // Laukku Mulberry // Huivi Mulberry // Farkut Liu-Jo // Saappaat Rieker

Lue lisää