IKÄVÄ AURINKOON

Huoh, tätä sadetta ja harmautta katsellessa alkaa kyllä tulla ikävä aurinkoon! Pahinta ikävää karkottaakseni (tai matkakuumetta lisätäkseni) katselin meidän kesän Mallorcan reissun kuvia. Huomasin, etten olekaan ehtinyt niitä kaikkia edes käydä läpi ja nämä aurinkoiset kuvat päätin jakaa täälläkin.

Matkalla lasten mielestä yksi hauskin juttu oli rapukalastus. Meidän hotellissa oli lapsille järjestettyä toimintaa päivittäin ja yhtenä päivänä tosiaan menimme jahtaamaan rapuja. Ovelia pirulaisia kyllä olivat, sillä ei meinattu millään saada niitä houkuteltua sieltä koloistaan. Noh, lopulta Eevi nappasi ekana ravun ja sai palkinnon. Pikkuinen rapu päästettiin sitten vapauteen 45 minuutin saalistamisen jälkeen. Tuolloin oli varmasti koko reissun kuumin päivä ja vajaan tunnin ravustuksen jälkeen olimme kaikki ihan puolikuolleita ja pakko oli suunnata uimaan.

    Lue lisää