JOULUN UUDET PELIT JA LELUT

 * Yhteistyössä AMO

Olisi aika huippua jos ammattina olisi vaikkapa peli- tai lelutestaaja! Rakastan lautapelejä ja niitä meiltä löytyykin aika runsaasti. Siksipä olikin kiva toteuttaa tätä yhteistyötä AMO:n kanssa, sillä saimme kotiimme paketin uusia pelejä ja muutamia leluja joihin pääsimme tutustumaan. AMO on varmasti monille tuttu heidän aarrekirja lehtensä perusteella, mikä siis monille tupsahtaa postiluukusta ihan näinä päivinä. Aarrekirjasta löytyy talven uutuuslelut ja pelit ja siihen voi tutustua sähköisessä muodossa myös täällä.

Meidän paketti sisälsi kolme kivaa peliä mitä olemmekin nyt viikonlopun aikana pelailleet koko perhe. Ekana oma suosikkini eli Taxi Challenge!

Taxi Challenge –pelissä pelaajat kilpailevat, kuka on nokkelin
taksikuski ja kuka saa kassaansa nopeimmin 100 dollaria työvuoronsa
aikana. Pelaaja kohtaa työpäivän kuluessa erilaisia haasteita ja voi
saada isonkin korvauksen hyvin suoritetusta tehtävästä. Pelipohja muistuttaa vähän afrikan tähteä ja noista nappuloista selviää aina se kaupunki mihin taksikyyti pitää toimittaa. Jännitystä peliin tuo taktiikkakortit, joilla on mahdollista esimerkiksi ryöstää toisen pelaajan rahat tai aiheuttaa liikenneruuhka, jolloin toinen pelaaja menettää vuoronsa. Pienempien kanssa peliä voi pelata ilman taktiikkakortteja. Me pelattiin tätä illalla vielä miehen kanssa kahdestaankin 🙂 Ikäsuositus 7+

Seuraavaksi testailimme Rings Up! peliä. Tässä on tavoitteena kerätä peukaloon nuo rinkulat kortin osoittamassa järjestysessä mahdollisimman nopeasti ja nopein kerääjä huutaa ”peukku!”, jolloin hän saa yhden kortin itselleen. Se kuka saa ensimmäisenä 7 korttia, voittaa pelin. Tässä pelissä on eri versioita ja soveltuu nuoremmillekin jos tunnistaa numerot 1-4. Ikäsuositus 7+

Viimeisenä pelasimme Hooop! sammakkopeliä. Tässä pelissä sammakot hyppäävät lehdiltä toisille siltoja pitkin. Kuka saa
ensimmäisenä loikittua omat sammakkonsa kilpailijan lumpeenlehdille
voittaa. Sillat sortuvat ja ne poistetaan aina hypyn jälkeen. Uusia
siltoja pitää rakentaa ja taktisia kortteja käyttää sopivassa
tilanteessa voiton rakentamiseksi. Tämän pelin alkuvalmistelut kestivät jonkin aikaa kun sillat piti laittaa jokaisesta lumpeenlehdestä toiseen, mutta sitten peli pääsi vauhtiin. Aatulle taktinen puoli oli ehkä vielä vähän vaikea, mutta pienellä jeesauksella hänkin pystyi pelaamaan kanssamme. Pelin edetessä liikkuminen vaikeutuu kun sillat vähenevät, taktiikkakortella siltoja voi tosin rakentaa uudestaan. Ikäsuositus 6+

Seuraavana kuvia Scalextric My first autoradasta. Tämä soveltuu nimensä mukaisesti perheen pienimmille autofaneille ja oli todella helppo ja nopea kasata sekä käyttää. Radalla on kaksi paikkaa autoille ja kaksi ohjainta ja kaikki toimii verkkovirralla. Ei siis pattereiden kanssa säätämistä! Radan koko on myös kivan pieni eli ei vie kovin paljon tilaa kasattunakaan. Tämä soveltuu yli 3-vuotiaille.

Autofaneille vielä muuta muukin uutuus. Kuvassa näkyvä sininen Road Rippers Street Beatz sopii pienemmillekin käyttäjille. Auto toimii pattereilla ja toisesta napista kurvaa lujaa vauhtie eteenpäin ja toisesta alkaa auton jättimäiset poppivehkeet soittamaan ja valot vilkkumaan. Kuvasin tästä videon myös instaan, kurkatkaa täältä.

Nikkon Audi R8 kauko-ohjattava taas soveltuu vähän vanhemmille lapsille ja auton huippunopeus on 8,5km/h ja ohjaimen kantosäde jopa 15m. Nikkoltahan löytyy paljon noita kauko-ohjattavia ja myös ihan pienemmillekin omansa. Nikkon kauko-ohjattaviin voi tutustua täällä. Transformers faneille löytyy omansa ja lisäksi esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri!

Eevin ikäisten tyttöjen suosikkeja on varmasti nämä Brazt nuket. Ne ovat pysyneet hyvin kehityksessä mukana nimittän Bratzeilla on oma selfiekoppi! Bratz photobooth sisältää yhden nuken, tuollaisen valokuvauskopin sekä erilaisia asusteita. Koppiin mahtuu kaksi nukkea ja siinä on paikka kännykälle, jolla voi sitten ottaa nukeista kuvia. Ladattavissa on myös oma appsi tälle ja siellä on lisää sisältöä.

Meidän Eevi on kova lalaloopsy fani ja näitä nukkeja on kertynytkin meille jo useampi. Omasta mielestänikin nämä ovat tosi nättejä ja kaupassa aina ihailen noita pakkauksia, mitkä on tehty niin houkuttelevan näköisiksi. Nukeissa on kauniita yksityiskohtia ja jokaisella nukella on oma pikkuinen lemmikki. Tämä sinihiuksinen on talven Limited edition sarjasta Super Silly Party Mittens ja sillä on kaunis talvinen asu. Yksi Eevin suosikeista on tämä merenneito minkä hän sai synttärilahjaksi juuri hetki sitten. Näistä löytyy paljon erilaisia nukkeja, myös näitä pehmoleluja ja tässä kuvassa vielä pehmoinen Super Silly Party nukke.

Nämä Color Me tuotteet ovat tainneet olla aika suosittuja ja tässä Eevi puuhailee tuon messenger laukun kanssa. Tämä oli tosi mieluisa juttu, samoin kuin paketissa olleet Weavy Loop rannekorut. Meillä Eevi tykkää kaikista tällaisista näpertely- ja askartelujutuista tosi paljon.

Semmoisia lelu-ja peliuutuuksia tulossa siis jouluksi, oli kiva päästä tutustumaan! Loppuun vielä meiliin tullut alevinkki babyshopiin, missä on uutuuksia nyt alessa esim molo kids toppaa yms! Kurkatkaa täältä.

Lisäksi crocsilla on suosikkimallit -25% alessa, löytyy täältä ja blogin yläosan bannereissa on kaksi alekoodia mm Ellokselle ja Iittalan sivuille. Iittalan verkkokaupassa on vielä tänään ilmaiset postit ja koodilla ILOVEIITTALA saa -15 alen!

Elloksen joulusta kirjoittelinkin täällä, koodeilla saa kivan alen joulujutuistakin! Tässä vielä Elloksen alekoodit ja sivuille pääset tästä.

Koodilla 325455
10,- alennus vähintään 50 euron tilauksesta
20,- alennus vähintään 100 euron tilauksesta
30,- alennus vähintään 150 euron tilauksesta
40,- alennus vähintään 200 euron tilauksesta
50,- alennus vähintään 250 euron tilauksesta
Alennukset ovat voimassa 19.11.2015 asti. 

Booztilta taas saa vielä tänään -25% alen tietyista merkeistä, kurkatkaa merkit täältä.

*sis mainoslinkkejä

  • Kirjaäiti / Lastenkirjapino
    15.11.2015 at 18:20

    Toi taksipeli on hauskan näköinen! Me saimme siskon kanssa lapsena aina joka joulu lahjaksi jonkun lautapelin, jota sitten pelattiin koko perheen voimin. Odotan innolla, että omat lapset kasvaisivat niin isoiksi, että pääsisin jatkamaan perinnettä.

  • Anonyymi
    2.1.2016 at 15:19

    Kiitos Taxi challenge vinkistä, aivan mahtava idea peliksi ja toimii koko perheelle <3 🙂

Lue lisää