LUNTAKIN OLI

Ja paino salalla OLI. Nyt on enää loskaa ja pimeyttä, taas.  No ennätettiin me muutama päivä näistä hangista nauttia ja lapset ottivatkin siitä kaiken irti. Mummulassa ennättivät väsätä jo lumiukon ja kotona tekivät innokkaasti pohjatöitä tulevalle lumilinnalle. Vähän meinasi surettaa kun linnasta ei ole enää edes sitä kivijalkaa jäljellä, mutta toivottavasti tänäkin vuonna saataisiin vielä se kunnon talvi vähän pidemmäksi aikaa!

Toppavaatteetkin korkattiin käyttöön ja tässä on kummallakin lapsella päällä Ticket Outdoorilta saadut asut. Nuo lämpöiset untivatakit ovat käteviä siitä, että niistä saa hihat irti ja niitä voi käyttää myös toppaliiveinä. Mielestäni Ticketin mitoitus on muuttunut huomattavasti normaalimmaksi ja vastaa nyt hyvin kokoaan. Aatun setti on kokoa 110 ja Eevin 122. Tuota kaunista tähtipipoa ja Eevin tupsupipoa löytyy myös useammassa värissä esimerkiksi tuolta Ticketin verkkokaupasta.

Eevi ei enää täksi talveksi halunnut toppahaalaria ja nyt hänellä onkin pelkästään kaksiosaiset käytössä. Miten teidän muiden ekaluokkalaiset, ”suostuvatko” vielä käyttämään haalaria?

 • Meeri / Murulit
  26.11.2015 at 19:08

  Meillä Pinjalla on haalari käytössä, toki löytyy kaksiosainenkin ja haalaritkin on toinen viime talvinen ja toinen löytyi halvalla käytettynä mutta Pinja käyttää niitä kyllä vielä kovasti vaikka syksyllä sanoikin, ettei ehkä haalaria tule käyttämään mutta pääosin kotona kavereiden kanssa ulkoillessa ja nyt lumien ollessa laskiessa mäkeä puki mieluiten haalarin päälle ja onhan tuo haalari ollut nyt tosi monena päivänä koulussakin ihan sen takia, että on niin nopea pukea kun välitunnille on kiire. 🙂
  Vähän vaihdellen fiiliksen mukaan Pinja käyttää haalaria tai kaksiosaista koulussa, haalari tuntuu valikoituvan päälle jos välitunneilla on jäänyt joku yhteinen kiva leikki kesken jolloin ulos on kova kiire, että vartin välkällä ehtii mahdollisimman pitkään leikkimään ja liikkumaan. 🙂

 • Anonyymi
  27.11.2015 at 05:33

  Kaksiosainen on meidän ekaluokkalaisen talvivaatetus. Viime talvelta on kyllä jemmassa haalari kotipihan leikkejä varten, mutta en usko että kouluun haluaa laittaa enää haalaria.

Lue lisää