MARIMUKSUN JOULUNAVAUS (SIS ALEKOODIN MM MARIMEKON UUTUUKSIIN, MOLO KIDSIIN YM)

Marimuksussa oli tällä viikolla joulunavaus ja siellä oli kivoja alennuksia syksyn ja talven uutuuksista! Olenkin kertonut, että olen heikkona marimekon astioihin ja noita uusia ihania glögimukeja, lusikoita ja kippoja kävin ihastelemassa. Samalla tsekkasin myös uudet säilytyspurkit ja niinhän siinä kävi, että ostoskassin kanssa tuli poistuttua. Nuo siirtolapuutarhakuosiset purkit pääsivät meillä heti käyttöön, isompi soveltuu hyvin esimerkiksi kahvin säilytykseen.
Uusissa glögikupeissa kuoseista löytyy vanhoja suosikkeja mm muija ja papajo ja väreiltään ne sopivat hyvin yhteen noiden siirtolapuutarha sarjan astioidenkin kanssa. Nappasin purkeista ja kupeista kuvan heti tuolla hyllyllä, vaikka purkit kyllä majailevat nyt tuossa kahvinkeittimen vieressä. Mitäs tykkäätte?
Marimuksu halusi tarjota joulunavauksen myös verkkokaupassaan ja vähän alempaa löydät alekoodin, millä saa kaikista marimekon kausituotteista -20% alennuksen (esim nämä ihanat jouluastiat, tasaraitalakanat kausiväreissä jne), kaikista lastenvaatteista (paitsi papu ja ruskovilla) -30% alennuksen ja lisäksi marimekolta on myös jotain ylläreitä -30% alessakin!
marimekko siirtolapuutarha astiat oiva kestit kuppi

marimekko siirtolapuutarha astiat kuppi oiva kestit

marimekko siirtolapuutarha astiat kuppi oiva kestit

Otin samalla liikkeestä muutamia kuvia, siellä kun oli nätisti joulua jo laitettu esiin. Nämä alla olevat ovat marimekon joulutuotteita ja niistä tosiaan kaikista saa sen -20% alennuksen.

marimekko joulu

marimekko oiva glögimuki muija papajo karakola

aarikka joulu

Aarikalta löytyy hauskoja puisia tonttuja ja enkeleitä jouluun. Alla näkyvässä kuvassa näkyy noita ihania Aarikan kynttilänjalkojakin, tuollaisesta isommasta haaveilen vielä.

marimekko oiva siirtolapuutarha purkki

Tässä nämä marimekon uudet purnukat, joita löytyy siis kolmessa koossa. Alla oleva siirtolapuutarha tarjouluvati on tosi nätti ja samoin myös tuo pyöreä tarjotin.

Tässä kuvaa molo kidsin topasta mistä saa sen -30% alennuksen. Marimuksusta löytyy myös paljon merkin sisävaatteita, kannattaa kurkata nekin! Papusta koodilla saa -20% alennuksen, niitäkin tuolta löytyi vielä ihan kivasti ainakin silloin kun itse kävin.

Tässä kuvaa marimekon kausituotteista ja alempana yöpuvuista, näistä siis se -20% ale ja osa myös -30% alessa. Yökkärit ovat kivat esimerkiksi pukinkonttiin, tuo pallokuosillinen olisi ihana!

Ja tässä vielä marimekon lastenpuoli, uutuutena nyt nuo alarivissä näkyvät lilat tuotteet. Ja tosiaan, se alekoodi on siis kmo15 ja koodi on voimassa tämän viikonlopun ajan. Koodi syötetään heti sivulle  mentäessä tuonne oikeaan yläkulmaan ja sivu näyttää automaattisesti alehinnat. Sivu heittää johonkin alesivulle heti, mutta siinä ei ole kaikki aletuotteet vaan kannattaa selata esim merkeittäin tai kategorioittain niin löydät kaikki alennetut tuotteet. Jos menette suoraan tästä niin koodin pitäisi näkyä sivuilla jo!

* Yhteistyössä marimuksu

  • Aikku
    13.11.2015 at 07:58

    Onpa ne niin ihania nuo Marimekon astiat ja toki muutkin. Mulla on keräyksen alla tuota Oiva-sarjaa. Se on kyllä niin herkku!

  • Tiina // Käy peremmälle
    13.11.2015 at 07:58

    Voihan ihanuus! Miehän ainakin tykkään ja paljon 🙂

Lue lisää