SISUSTAJAN JOULU

Päädyin selailemaan joulunajan kuvia parin vuoden varrelta kun Connox.de haastoi minut kertomaan omista joulunajan sisustussuosikeistani. Minähän en mikään joulufriikki ole ja aika maltillisesti meillä koristeita on, nekin mitä löytyy niin sopivat enemmän talveen yleensä kuin pelkästään jouluun. Koristeissa tykkään melko pelkistetyistä jutuista, kaikki puunsävyt ovat kauniita ja kynttilöitä poltan paljon. Niinpä suosikeistani löytyykin paljon kynttelikköjä ja esineitä, joita voi käyttää muulloinkin kuin jouluna. Kurkatkaa alhaalta suosikkini, tässä ensin muutamia jouluisia kuvia viime vuosilta!

Tuo fermin kalenteri on tosi kaunis ja siitä on varmasti iloa moneksi vuodeksi. Kollaasin jutuista meiltä löytyy myös tuo the Applicatan kynttelikkö, Menu raw maljakko sekä nuo Menun suola-ja pippurimyllyt. Raw maljakko onkin nyt alessa ja noita myllyjä voin suositella todenteolla, ovat olleet kovassa käytössä ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen. Nuo ovat myös oiva lahjavinkki! Marimekon viltti näytti marimekon omasta nettikauoasta jo loppuneen, mutta tuolta sitä vielä löytyy.

Fermiltä löytyy omaan makuuni paljon muutakin kivaa, tuo kuusenalusmatto on tosi kaunis. Kaunein näkemäni kuusenjalka taas taitaa olla tämä Skagerakin puinen jalka, ihan mielettömän upea! Vitran LOVE tyynystä löytyy sopivasti joulun värit byLassenin kuparinväriset cubus tuotteet sopivat vaikkapa joulupöytää koristamaan. Hauskalla muotoilulla huomioni kiinnitti tämä Menun optical kynttilänjalka, jota löytyy tuolta myös mustana. Kurkatkaa Connoxin suuri valikoima kokonaisuudessaan täältä.

 • Anonyymi
  19.11.2015 at 06:54

  Kiva tuo "Black"-juliste. Saako udella mistä se on hankittu? -Heksu

  • Sini
   19.11.2015 at 08:21

   Moi! Se on Therese Sennerholtin ja ostettu sieltä hänen omasta nettikaupastaan.

 • Anonyymi
  20.11.2015 at 13:20

  Perinteet tekevät joulun.

Lue lisää