TÄN VUODEN EKAT

Viikonloppuna meillä, ja ainakin instan mukaan monen muunkin kotona, leivottiin tämän vuoden ensimmäiset piparit! Tälläkin kertaa suurin osa taikinasta päätyi pikkuleipureiden suuhun ja koristelussa mentiin ”more is more” – linjalla. Hienoja ja hyviä pipareita tuli joka tapauksessa!

Meillä lapset odottavat kuin kuuta nousevaa tuota joulukuun alkua ja ekan luukun avaamista. Instasta voitte muutes käydä kurkkaamassa Eevin hienon askartelun, jolla pysyy kärryillä siitä kuinka monta yötä on vielä jouluun!

Ja hei, tänäänhän on se Cyber Monday ja tässä muutama vinkki, jotka ajattelin jakaa kun oli niin hyvät tarjoukset. Sportamoressa nimmittäin on lähes kaikki -30% alessa ja sen päälle saa vielä -10% lisäalen koodilla EXTRA10.

Tuolla siis molo kids toppaa, ticketin ja reiman toppaa, Hunterin kumppareita, Peakin toppaa ja asusteita ja vaikka mitä! Kurkatkaa täältä, koodi on voimassa vain tänään!

Crocsin verkkokaupassa nousu myös aleprossat ja tänään sekä huomenna saa -40% alen suuresta valikoimasta. Ale löytyy täältä.

sis mainoslinkin

    Lue lisää