XMAS BY ELLOS

Yhteistyössä Ellos

Ellokselle on saapunut paljon mielettömän ihania joulujuttuja! Monet näistä sopivat kyllä talviseen sisustukseen ihan muutenkin eivätkä ole liian jouluisia. Itse en kovin paljon varsinaisia joulukoristeita laita, mutta erilaisia kynttilöitä kaivelen kaapista ja sohvalle saatan vaihtaa koristetyynyt. Lastenhuoneeseen laitan yleensä valot ja muutamat tontut ja tietysti sitten kuusi koristellaan. Kokosin tähän kollaasiin omia suosikkejani Elloksen joulusivuilta, paljon kultaa ja mustaa ja ihania puisia joulukoristeita. Bloomingvillella on ihan mielettömän kauniita tuotteita, kurkatkaa vaikkapa täältä.

Meillä on lastenhuoneessa ympäri vuoden tällaiset valot ja ne ovat ihan kiva koriste, vaikkeivat aina päällä olekaan. Olkkariimme voisin mieluusti ottaa jonkun tällaisen laskutason mihin voisi tehdä kauniita asetelmiakin ja alhaalla säilyttää vaikkapa sisustuslehtiä.

Nyt viehättää kovasti nämä tummat sävyt ja tässä mielestäni elloksen sivuilta kaksi kaunista stailauskuvaa. Tuossa ekassa on houkuttelevan näköiset pellavalakanat, joita löytyy muutes eri väreissä täältä.

Kollaasissa näkyvät nämä kaksi pikkuista mustaa maljakkoa ja sellaiset olen meillekin hankkinut saamallani lahjakortilla. Tykkään kovasti, vaikka pikkuinen koko vähän yllättikin!

Lue lisää