CASEAPP ARVONTA JA ALEKOODI

Pääsin testailemaan caseapp.fi palvelua ja sain valita sieltä meille muutaman tuotteen. Kyseessä on siis sivusto, jolla voi suunnitella itselleen mieluisat puhelimen-, ipadin- tai läppärinkuoret. Valittavana on monenlaisia valmiita taustoja ja niitä pääsee tuunaamaan esimerkiksi teksteillä tai kuvilla tai voit suunnitella kuoret kokonaan käyttämällä omia kuviasi.

Minä tilasin meille kuoret minun ja Eevin puhelimeen sekä takakannen meidä mini iPadiin. Puhelinmalleihin iPhone 5 ja 6 on mahdollista tehdä tuollainen extrasuojaava kuori, missä on tavallisen takakannen lisäksi myös silikonikerros. Sellaisen tilasin siis itselleni ja Eeville iPhone 4 malliin ihan tuon tavallisen kuoren. Lisäksi valikoimissa on tarrakuoria puhelimiin ja läppäreihin, joka kiinnittyy siis tarroilla ja suojaa puhelinta naarmuilta.

Itselleni tein kuoret käyttämällä noita sovelluksen clipart kuvia ja valmiita tekstejä. Joitain tekstejä tein myös kuvankäsittelyohjelmalla ja lisäsin ne sitten kuvina tuohon. Taustaväriksi valitsin valkoisen, koska noissa kuvioissa on väriä jo tarpeeksi.

Eeviltä kysyin, että millaiset puhelimenkuoret haluaisi, jos saisi valita ihan millaiset tahansa. Hän sanoi, että Robin-kuoret. No sellaiset sitten tehtiin ja kuulemma oli maailman kivoimmat kuoret!

Meidän pikku iPadiin tein lapsista tuollaisen kollaasin ja mielestäni tästä tuli aivan ihana! Tällainen olisi myös tosi kiva joululahjavinkki esimerkiksi isovanhemmille!

Tilaus tuli meille tasan viikossa postilaatikkoon ja tosiaan tämä on myös kiva lahjavinkki ja hyvin ennättää vielä jouluksikin. Caseapp antoi minulle jaettavaksi alekoodin, jolla saatte -20% alennuksen koko tilauksesta. Koodi on SINI20 ja se on voimassa 13.12 saakka

Lisäksi sain arvottavaksi yhden 30 euron lahjakortin caseapp palveluun. Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen olevasi mukana! Arvonta päättyy keskiviikkona 9.12.2015

57 Comments

Leave a Reply

Lue lisää