GRAAFISET JOULUKORTIT

Törmäsin muistaakeni instassa ensimmäisen kerran näihin kauniisiin graafisiin joulukortteihin, joita löytyy siis Blawhi graphicsin omasta nettikaupasta. Unohdin nämä jo hetkeksi, mutta sitten piti oikein googlettaa, että mikäs kauppa se olikaan ja lopulta päädyin tilaamaan meille muutaman kortin ihan vaan koristeeksi. Näiden hinta oli 2 euroa kappale, ei mielestäni paha ollenkaan!

Vinkkinä, että nettikaupasta löytyy myös kauniita julisteita ja kalenteri! Kortit laitoin koristeeksi tuohon pikkuiselle seinänpätkälle, missä ennen roikkui lasten kuvia. Ihan hirveästi joulua en ole ennättänyt kotiin vielä laittaa, ehkäpä sitä tällä viikolla ehtisi kaivaa vähän koristeita jo esiin. Pari viimeistä viikkoa on rehellisesti olleet ihan kamalia, sillä viisurinpoistoni ei sujunut ihan niin kuin piti ja olin pitkällä sairaslomalla ja sen jälkeen meillä jylläsi oksennustauti. Toivottavasti kohta päästäisiin takaisin siihen ihan tavalliseen arkeen mikä kuulostaa kyllä luksukselta kaiken tämän sairastelun jälkeen.

Loppuun vielä vinkki House of Brandon nettikauppaan, missä on koko tämän viikon ajan kaikki tuotteet vähintään -20% alessa. Hyvä valikoima myös miehille, joten oiva paikka kurkata esimerkiksi joululahjoja!

* sis mainoslinkin

 • OLI AIKA - Titta
  9.12.2015 at 07:14

  Ei siihen montaa vetoa tarvitse, kun tulee oikea viesti – Kuusikin muodostuu niin simppelisti näissä kuvissa. Tyylikkäitä! Pitäisikin joskus tehdä DIY-kortteja, joissa käytetään mahdollisimman vähäisiä siveltimen vetoja, kynän jälkiä…

  • Sini
   10.12.2015 at 08:20

   Niinpä! Ihatuin todella tähän simppeliin tyyliin!

 • Anonyymi
  13.12.2015 at 18:45

  Kiitti oikein kivasta juliste/printtivinkistä! Nyt meilläkin on sieltä kotiuneena juliste ja kivoja pikkukortteja 🙂

  Helinä

Lue lisää