JOULUA KOTIIN

Se olis kuulkaa joululoma nyt! Kotikin alkaa näyttää vihdoin ja viimein vähän edes jouluisemmalta kun kaivoimme lasten kanssa noita vanhoja koristeita esiin. En juuri muuta koristeita laittanutkaan nyt kuin pikkuisia tonttuja sekä lasten vuosien saatossa tekemiä joulukoristeita. Mielestäni ne ovat niin nättejä ja sopivat meidän tyyliseen jouluun, ei mitään liian hienoa vaan sellaista rentoa meininkiä.

Takapihalta kävin raapaisemassa yhden tuollaisen oksan, johon laitoin muutaman puisen timantin roikkumaan. Tämä nyt ei varsinaisesti ole joulukoriste vaan sopii ihan talveenkin yleensä. Eno Studion multi candle pin on ollut kovassa käytössä, tykkään tästä kyllä tosi paljon!

Lundian lipaston päälle kasasin noita tonttuja sekä viime vuonna ostetun nätin pienen vanerikuusen. Huonekuusta en nyt tänä vuonna ostanut kun kaupassa oli vaan semmosia onnettomia jäljellä ja sitten päädyin tällaiseen toisenlaiseen. Hah, meinasin muka kertoa mikä tämä oli minkä ostin, mutta unohdin sen samantien kun kaupasta lähdin eikä minulla ole hajuakaan miten se pidetään hengissä. Varsinainen hortonomi täällä moi! 😀

Joulukuusi meillä on ollut tapana koristella vasta aatonaattona, mutta ehkä tänä vuonna sen voisi jo pikkuhiljaa laittaa niin pääsisi ehkä vähän paremmin tähän joulun tunnelmaan. Itsellä ei kyllä ole niin minkäänlaista joulufiilistä vielä, kyllä sitä pikkuisen saisi tuota lunta ainakin tulla niin sekin jo helpottaisi. Jokos siellä on laitettu joulua?

 • Marika
  18.12.2015 at 19:30

  Tuo taitaa olla syklaami ��
  Ihanaa joulunaikaa koko perheelle ❤

  -Marika & co.

  • Anonyymi
   19.12.2015 at 10:35

   Se on sypressi ei syklaami.

 • Sara // housefive
  18.12.2015 at 22:10

  Heh meillähän on perinteiseen tyyliin ollut koristeet ja kuusi jo kuun alusta asti. Auttavat kyllä harmaudessa joulufiilikseen.

  Tuo Eno-kynttelikkö on kyllä aivan ihana ❤️

Lue lisää