JOULUAATON TUNNELMIA

Tässä vähän kuvia meidän jouluaatosta. Tuo Vimman kaunis lettikangas pääsi pöytään liinan muodossa ja kivasti sopi yhteen noiden marimekon siirtolapuutarha sarjan astioiden kanssa.

Pukki meille tulikin tänä vuonna jo aika aikaisin ja hyvin ehdittiin sitten koko loppuilta leikkiä pukin tuomilla leluilla.

Aatu sai paljon legoja mm tämän Lego City kaupunginaukion, missä oli yhteensä 16 pussia osia! Huh, noita sitten eilen kimpassa kasattiin, niin että on sormenpäät ihan hellänä 🙂 Mitenkäs teillä aatto sujui ja mitkä olivat mieluisimmat lahjat? Meillä Aatulla sanoi, että paras oli hammasharja!! Ostin hänelle sellaisen muutaman euron maksavan Turtlesharjan mikä vilkkuu niin kauan kun pitää harjata hampaita. Varmaan nuo Legot olivat myös yhdet suosikeista.

Eevin suosikkeja oli Littlest Pet Shop lentokone, FurReal koira sekä Lego Friends keikkabussi.

    Lue lisää