JOULUNAJAN ASUJA JA ARVONNAN VOITTAJA

Tässä vielä muutama vinkki lasten joulunajan asuihin! Saimme Babyshopista valita muutaman tuotteen ja päädyin sitten Eevillä tuohon kauniiseen Kenzon collegemekkoon, missä pohjaväri on hieman kimaltava ja mekosta löytyy sivulta kivat taskut. Aatulle valitsin Ralph Laurenin punaisen pikeen ja nuo I dig denimin mustat pillifarkut, mitkä ovat muutes tosi mukavan pehmeää materiaalia.

Nämä asut eivät ole ihan niin juhlavat, mutta sitäkin mukavemmat päällä. Tonttulakkeina kuvissa Eevillä viime vuotinen nopsupopsun paljettilakki ja Aatulla popin raitalakki.

Babyshopissa on koottu kätevästi juhla-asuja yhdelle sivulle, joka löytyy täältä. Mekkoja ja pikee paitoja tosin löytyy enemmän sivuilta omista kategorioistaan, täällä sivulla vain nuo juhlavimmat jutut.

CaseApp arvonnan voittaja on nyt myös arvottu ja voittaja löytyy nimimerkiltä Janna
Mukana. 
Loistava joululahja idea. 
Janna

Laittaisitko Janna minulle sähköpostia osoitteeseen kaikkimitaolen(ät)gmail.com niin saadaan palkinto matkaan!

    Lue lisää