KULLAN KIMALLUSTA JA HOPEAN HOHTOA

Huh huh, nyt on joulun ruokaostokset saatu tehtyä, viimeiset lahjatkin paketoitu ja tulipa tuossa maalattua vähän kuistin ikkunankarmejakin eli vähän remppajuttuja puuhailtu. Piparkakkutaikina odottaa vielä pieniä leipureita ja ehkä joku pieni joulusiivous täytyy huomenna vielä tehdä.

Sitten saakin ottaa ihan rennosti muutaman päivän ja nauttia joulusta. Ihanaa kun tänä vuonna ei tarvitse töihinkään mennä joulunpyhinä. Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita siitä, että olette pysyneet täällä mukana ja ilostutatte kommenteillanne niin blogin kuin instakin puolella. Ja oikein ihanaa joulua teille kaikille!

Ensi vuonna blogissa tulee varmaan näkymään kaikenlaisia raksajuttuja, sillä meidän olisi tarkoitus alkaa rakentamaan uutta kotia. Tontti meillä on jo varattuna, mutta ensin pitäisi laittaa vielä tämä oma talo myyntiin.

Tässä vielä ennen joulua muutama asujuttu, missä toisessa kullan kimallusta ja toisessa hopean hohtoa. Nämä sopovat kivasti niin joulun aikaan kuin esimerkiksi uuteen vuoteenkin.

Tämä Vilan mekko on kauniin simppeli ja vastaavaa löytyykin Vilan mallistosta useammassa värissä joka vuosi. Mulberryn Mini Lily sävyssä metallic mushroom sopii kivasti tämän kullanvärisen mekon kaveriksi. Tuota mekkoa löytyy nyt ainakin alesta mustana täältä ja tosi tummansinisenä täältä.

Tykkään itse tosi paljon Vilan vaatteista ja tuo jakku olikin kiva löytö alennusmyynneistä. Siinä on seassa vähän hopealankaa ja se tekee siitä hiukan juhlavemman. Alla on Lindexin hopeinen poolopaita ja kuvassa näkyy nuo Noisy May:n bikerhousut, mitkä ovat olleet muutes tosi kivat! Housuja myynnissä ainaskin täällä.

*sis mainoslinkin

  • Sara // housefive
    22.12.2015 at 19:40

    Aika mieltsit laukut ❤️ Mä jo kovasti odotan teidän raksajuttuja!

Lue lisää