LETTEJÄ KERRAKSEEN

Vimman letit ovat olleet meillä niin äidin kuin tytönkin suosikkeja. Nyt uutuutena on tullut nuo pinkit letit ja sellaiset heti minulle ja Eeville tilasinkin. Jouluksi Vimmalta tuli myös kaunista punaista puuvillakangasta, josta tarkoitus olisi tehdä joululiina. Ehkäpä siitä näättekin kuvia sitten myöhemmin!

Kuusi saatiin eilen koristeltua, siitä juttua huomenna! Muita letteihin hurahtaneita?

 • Anonyymi
  21.12.2015 at 05:20

  Moikka! Noi on niin ihanat! Syksyllä jo kyselin nettikaupasta milloin kokoja tulee… Nyt taas muistin katsoa niitä tämän jutun jälkeen…. Ja kokoja ei taaskaan ollut. Harmittaa 🙁 on kyllä mageet! T.Päivi

 • Anonyymi
  25.12.2015 at 20:37

  Ihania nuo letit! Pakko ehkä itellekin nuo hankkia, jos vaan jostakin vielä kokoja löytyy. Ja pöytäliina näytti joulukattaus kuvassa hyvältä myös 🙂
  Outi K.

Lue lisää