MUSTA PARKA JA MAIHARIT

Terkkuja taas sairastuvalta! Juuri kun seltimme ennen joulua tuon oksennustaudin niin nyt on sitten puolet perheestä kuumeessa ja kamalassa flunssassa. Kovin paljon energiaa ei siis ole ollut mihinkään, mutta laitanpa tänne muutamat asukuvat mitkä napattu jo ennen joulua. Näissä tukkakin on vielä ihan vaalea 😀

Tänä talvena suosikkitakiksi on noussut tuo musta Peak Performancen parkatakki (hajakokoja alessa täällä) ja kuvissa takin kanssa nuo Junkyardista saadut Timberlandin maiharit. Maihareista tykkään noin yleensäkin tosi paljon, aikaisemmin minulla on ollut käytössä Björn Borgin vähän vastaavat mitä olen käyttänyt tosi paljon.

*sis mainoslinkkejä

3 Comments

 • Reply
  Anonyymi
  29.12.2015 at 17:59

  Hei, onko tuo parkatakkisi mallia Groa? onko siinä irrotettava karvakaulus hupussa?

  • Reply
   Sini
   29.12.2015 at 19:42

   Moi! Juu, juuri se malli. Ja karva on tosiaan irroitettava, itse en siitä niin tykkää joten otin pois. Huppu kun on aika iso ja karvan kanssa se jotenkin vielä korostui.

 • Reply
  JO KO
  29.12.2015 at 20:55

  Mahtavat noi kengät <3 Ja tietty takkikin <3 Paranemisia!!

Leave a Reply

Lue lisää