OI KUUSIPUU

Tänä vuonna kuusi sai koristeikseen näitä viime vuonna mega-alesta hankittuja Ferm Livingin koristeita. Osa pallukoista oli tosin vähän säilytyksessä lyttääntyneitä, mutta eiköhän ne tuosta oikene. Lisäksi kuuseen laitettiin lasten tekemiä koristeita sekä vähän kultaköynnöstä ja kultaisia palloja. Joko teillä on kuusi koristeltuna?

Vinkkinä vielä, että Babyshopissa alkoi vip ale ja siellä on kaikki kengät ja vaatteet -30% alessa lukuunottamatta merkkejä Ralph Lauren, Molo SS16, Stella McCartney Kids SS16 ja Mini Rodini. Testasin muutes niin ainakin äsken koodi kävi myös kaikkii Bogaboo tuotteisiin eli nyt voi hyvällä alella saada esimerkiksi vaunut jos on nopea!

*sis mainoslinkin

 • Viivi / Valkoinen Soihtu
  21.12.2015 at 14:14

  Upeita koristeita, ihana kuusi <3 Kaunista joulua!

 • Sukhimatot
  21.12.2015 at 14:47

  Ihana kuusi! Ja lasten tekemiä koristeita pitää aina olla mukana. <3

 • Jenni / 2 x ILO
  21.12.2015 at 20:30

  Nätti on kuusipuu ♥ Eikä näytä ainakaan kuvissa lyttääntyneiltä pallot! 🙂 Minä koristelin jo viime viikolla alkuviikosta jouluMÄNNYN:D

Lue lisää