PAKETOINTIPUUHISSA

Tässä muutamana päivänä on urakoitu joululahjojen kimpussa ja nyt on sekin homma hoidettu! Bongasin noita kivoja marimekon lahjapapereita ja niihin käärittiinkin suurin osa lahjoista, isommat paketit laitoin noihin Granitin graafisiin lahjapapereihin.

Granitista löytyy muutes paljon kaikkea kivaa, sieltä löysin opelle ja hoitajallekin kivat lahjat ja niistä lisää vaikka vielä toisella kertaa. Nimilaput väsäsin ohuesta pahvista ja niihin oli kätevä lätkiä teksti tuolla Lidlista löytyneellä leimaisimella. Vinkkinä, että tuolla saa kätevästi nimikoitua lastenvaatteetkin!

Tässä muutama lahja mitä tuli paketoitua, nuo Baby lips huulirasvat näyttivät kyllä niin houkuttelevilta, että teki mieli käydä ostamassa itsellekin tuollainen paketti!

Mitä meidän lasten joululahjatoiveista sitten löytyy? Kokosin tähän lekmerin sivuilta muutamia juttuja mitä he ovat toivoneet, koska huomasin, että siellä näytti olevan lähes kaikki tuotteet jonkinmoisessa alessa. Lisäksi tuolta löytyy erillinen joululahja sivusto, missä on koottu lahjavinkkejä eri ikäisille. Suosituimpia on varmaan Legot ja ne kuulemma ovat vaarassa loppuakin ennen joulua. Tänne on koottu esimerkiksi kaikki Lego tuotteet tuolla. Alla vielä meillä hyväksi todettuja leluja esimerkiksi Brion junatalli ja nuo ihanat muut brion uutuudet sekä ryhmä Hau jutut.

Aatu on toivonut tuota Lego city kaupunginaukiota, jonka sukulaiset ovatkin kimpassa hänelle hankkineet. Lisäksi hänen toivomuslistalla on ollut kauko-ohjattava auto, radiopuhelimet, legoraketti ja jääkiekkokassi. Eevillä toiveena on ollut joku ”virtuaalinen lemmikki” ja mummu on ostanut hänelle sellaisen koiran. Lisäksi hän on toivonut mm. tuota Littles petshop lentokonetta ja lego friends poptähden keikkabussia.

* sis mainoslinkin

 • Meeri Murulit
  9.12.2015 at 18:45

  Kovin on samanlainen meidänkin 7v:n toivelista, sama LPS lentokone odottaa paketointia ja täti kävi ostamassa tuon legobussin pakettiin. 🙂

  • Sini
   10.12.2015 at 08:18

   Taitaa tosiaan olla aika samanlaisia toivomuksia useammalla 7-vuotiaalla 🙂 Tuo lentokone on aika ihana!

 • Anonyymi
  10.12.2015 at 07:17

  Mistä nuo Marimekon paperit? Kauniita ja ajattomia <3 Olen muutenkin heikkona kaikkiin lahjapapereihin, naruihin ym. Ja ilolla kuulen mitä olet löytänyt Granitista tädeille lahjaksi..

  • Sini
   10.12.2015 at 08:19

   Ne on keskiseltä, mutta kuulemma löytyy myös prismoista ja cittareistakin! Sama täällä, voisin kerätä noita vaikka kuinka!

 • Riina Liutu
  10.12.2015 at 14:45

  Taalla myos kiinnostuneena odotan mita olet tadeille lahjaksi ostanut 😊

 • Riina Liutu
  10.12.2015 at 14:46

  Taalla myos odottelen innolla postausta tadeille ostetuista lahjoista. Oma paa lyo ihan tyhjaa 😊

 • Päivi
  8.1.2016 at 22:24

  Mikä tuo karuselli on? Ryhmähausta? Onko tuo ryhmähaun torni ollut kovassa käytössä? Onko se kestävä? Lahja etsinnässä 4v pojalle…

  • Sini
   9.1.2016 at 09:54

   Ei kun se on brion! Meillä vahtitorni on ollut kovassa käytössä ja kestänyt ihan hyvin!

Lue lisää